12V 150PSI Prenosni Univerzalni Avto Zračni Kompresor Mini Napihljivi Električna Črpalka za Polnjenje Črpalke Z LED Sili Svetlobe 4.8

12V 150PSI Prenosni Univerzalni Avto Zračni Kompresor Mini Napihljivi Električna Črpalka za Polnjenje Črpalke Z LED Sili Svetlobe 4.8

w140548

Novo

Na zalogi

€54.17 €27.09
Količina

Oznake: zrak balon, črpalka, kompresor deli 220 v, kompresor pnevmatike, vacum zračna črpalka 12v, miniaturni zračni kompresor 12v, komercialni zračni kompresor dodatki, balzam za kompresor 12v, zrak akvarij, črpalka, machin črpalka, olje, zračni kompresor 220v.

12V 150PSI Prenosni Univerzalni Avto Zračni Kompresor Mini Napihljivi Električna Črpalka za Polnjenje Črpalke Z LED Sili Svetlobe 4.8

Za DropShipping Smo KN/US/UK/AU/ES/PL/RU/BI/IT/FR skladišča z dovolj zaloge.Za Debelo nudimo veleprodajne cene in hitra dostava brezplačno, Če ste območje padca ali prodajalec na debelo, prosim, da me kontaktirate.Mi željo vzpostaviti poslovne odnose z vami, na podlagi vzajemnih koristi!!

Funkcija:

*1. Brezžično in Prenosne: brezžično načrtovanje in kompakten mini velikosti, da zračni kompresor prenosen in enostaven za uporabo z eno roko.Kompresorja je pripravljena v samo 4 stopnje.LCD-zaslon prikazuje zračni tlak.Primeren za polnjenje, ko avto pnevmatike so nezadostne in Popolnoma napolnjene koles in motornih koles.

*2. Hitro samodejno inflacija: električna zračna črpalka ima 4 switchable tlak enote (PSI, BAR, KPA, KG /CM2), tako da lahko nastavite tlaka v pnevmatikah, glede na vaše potrebe.Ko je nastavljen tlak v pnevmatikah je dosežen, kompresor se samodejno izklopi.Najvišji pritisk je približno 150 PSI.

*3.Visoko zmogljive akumulatorske baterije: Ta prenosni kompresor je opremljen z 2000mAh certified litij-ionsko baterijo, ki lahko napihne kolesa in kroglice.USB polnjenje port podpira hitro polnjenje.

*4. Noč uporaba: 2 vgrajeni LED luči se lahko vklopi samodejno, in nazaj zaslon omogoča mikro kompresor enostaven za uporabo tudi ponoči.

*5. Večfunkcijsko: Ta zračni kompresor je opremljen s 3 šoba kartice.Napihne pnevmatike, in kroglice, zračne blazine, igrače.

Specifikacija:

Zmogljivost baterije: 2000mAh

Inflacija učinkovitost: 15 L/min

Inflacija tlak: Max.150PSI (10bar/10 KG/1000kpa)

Enote tlaka: PSI, BAR, KPA, KG/CM2

Zunanji zrak cev dolžina: 13 cm ± 0.5 cm (5.1 ±0.2 palčni)

Delovna temperatura: 0°C~60°C

Velikost: približno 6*6*25 cm (2.4*2.4*9.8 palčni)

Teža: približno 440g/0.97 lb

Največji stalni delovni čas: 20 min

Večkratna Uporaba je zasnovan za svoje življenje:

Primerna za avto/SUV/RV pnevmatike

Primerni za kolo/motorno kolo pnevmatike

Primerna za športne opreme

Primerni za napihljive igrače

Opomba: Ne, van, avtobusi, avtodomov, tovornjaki.

Seznam Vsebine:

1* Zračni Kompresor

1* USB Kabel za Polnjenje

1* Cev Za Zrak

1* Presta Ventil

1* Žogo Iglo

1* Igrača Šoba

Opomba:

1. Vse slike so bile strokovno popravljena, vendar zaradi različnih svetlobi in različnih zaslon nastavitve naprave, morda obstajajo nekatera odstopanja v slike in elemente, boste videli, prosimo za razumevanje.

2. Podatki se meri ročno, lahko nekatera odstopanja, vendar to ne vpliva na uporabo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki