Avto Styling 2Pcs 3D Metal HIBRID Značko Emblem karoserije Strani Fender Okrasite Nalepke, Nalepke Za Toyota RAV4 REIZ Prius Yaris Camry

Avto Styling 2Pcs 3D Metal HIBRID Značko Emblem karoserije Strani Fender Okrasite Nalepke, Nalepke Za Toyota RAV4 REIZ Prius Yaris Camry

w139983

Novo

Na zalogi

€4.92 €2.56
Količina

Oznake: logotip toyota rav4 2020, prius pribor notranji, toyota corolla, toyota rav4, corolla, zvw30, emblem kovin, toyota opa logotip, chana, celica.

Material: kovina, Velikost: 14.7 x 1.9 cm Paketu: 2 kosa / set kovinskih nalepke Funkcija: 1.100% Visoko kakovostnih novih 2. Eleganten videz, preprost, vendar odličen avto logotip styling 3. Samolepilni trak 3M za enostavno namestitev 4.Elegantna oblika, naredi vaš avto bolj edinstveno in privlačno Obvestilo: Pred montažo, čiščenje prahu, olja, itd s čiščenjem pomoči.Kot različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od zgornjih slik Fizikalne meritve,majhna napaka spada v normalnem območju.Hvala za vaše razumevanje.Če ste zadovoljni z našimi izdelki,vas prosimo, da nas s petimi zvezdicami, da naj bolj ljudje vedo,hvala.

Plačilo

Plačate lahko odredbe o www.apok.si neposredno.

Obstaja veliko načinov plačila accpetede za www.apok.si, kot so Mednarodna Plačila: Visa,

Master Card, Western Union, Denar Bookers, Bančno Nakazilo, in drugi Prevodi za plačilo,

vsi so sprejeli prek varnih plačilnih procesor za www.apok.si Varstvo Kupca.

Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, svoje plačilo

bo začasno ki jih www.apok.si Varnostni Sistem, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš

red in so zadovoljni z njim(Potrditev vaše naročilo 100%).

Pošiljko Mi lahko pošljete element, ki ga želite po vsem svetu z DHL/UPS/EMS/ HK Post Air Mail/China Post Air Mail, itd. (Ampak, če je vaš naslov za daljinsko so z DHL ali FEDEX,prosimo, u mora dodatno plačati 35USD kot oddaljene, ladijski promet pristojbina.) Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.ZA Rusijo,potrebujemo vaše ime in priimek glede na vaš post office politike.Bomo pack postavke z mehko mehurček za zaščito predmetov iz broking.Pred Odpremo,elemente, ki bodo skrbno preverjene s strani naših profesionalnih inženirjev.delovni dan za naročilo potrdi(vključno s potrdili jezik in paket je vrednost s strankami, dostava podrobnosti,predmete, testiranje in pakiranje).Na splošno Gledano,3~5 dni za DHL/UPS dostave.7~10 dni za EMS dostave.15~30 dni za HK Post Air Mail/China Post Zraka dostavo Pošte.Upamo, da prispe pravočasno,ker pa je mednarodni dostave,čas poštnine bo zelo odvisna od kurirska podjetja in lokalne navade/dolžnosti.Ne bi nadzor slabo vreme ali carinjenje, če posledice za dostavo paketov.

Pls počakajte potrpežljivost.Hvala za vaše razumevanje.

Vračilo Če niste prejeli vaš element in to stanje traja do 60. dan, prosim, obrnite na nas.Ne želimo, da bi vam slabo nakupno izkušnjo, tudi ko dostava je izven našega nadzora.Smo iskreno upam, da boste lahko pustite nas pozitiven komentar in Podrobne Ocene prodajalcev, da če ste všeč in cenijo naše storitve za stranke.Hvala za vaš čas in sodelovanje.Povratne informacije povratne informacije Strank je za nas zelo pomemben.

1.Prosimo, da nam 5 star povratne informacije, ko ste prejeli paket.

najlepša hvala!

2.Če imate kakršnokoli vprašanje, vas prosimo, da stik z nami, vam bomo odgovorili na prvič.Prosim, ne odprete spora.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki