Evropski in Ameriški 925 Sterling Srebro Luban Obroč Ins Hladno Govori Modni Stil Kul Ne-Mainstream Retro Ženski Prstan

Evropski in Ameriški 925 Sterling Srebro Luban Obroč Ins Hladno Govori Modni Stil Kul Ne-Mainstream Retro Ženski Prstan

w139863

Novo

Na zalogi

€12.17 €8.52
Količina

Oznake: kongming luban, peking university, ametist obroč srebrna, luban orodje, merilnik luban, sijaj obroč za ženske, crimp luban, STRANI Letalo, usmerjevalnik letalo, ametyst.

Nasveti:

Ker Je Proizvedeno na Debelo in v Svojo Tovarno, ki Jo Potrebuje, da bo Veliko Pripadnikov, da Preverite Blago Razporeditev Tovora, in Dobiček, Je Nizka.Priporočljivo Je, Da Stranke Vzemite Majhno Količino Mešanih Konsistentnost Videti Izdelek Slog pred Naročilom v Paketih, Ki Je Primerna za serijsko Nakup. (Manjše Trenje in Druge manjše Težave Niso Problemov Kakovosti, Ročno izdelan Okrasek Bo Imajo Nekaj Sledi Ročno, Perfectionists Skrbno Mesto Naročila).

Vsakdo Ima Različne Estetske in Kakovosti Stališča.da Bi se Izognili Nepotrebni Spori, Prosim, kupi Majhno Količino Blaga pred Dajanjem Razsutem stanju Naročila.

[1] Naši Trgovini Podpira 7 Dni Ni Razlog za Vrnitev , Če Obstaja kakršen Koli Problem Kakovosti V 15 Dneh Vrniti .Ne morete Vrniti Blago po Roku.

[2] Kamen, Crystal, Sladkovodnih Biserov Bo Imel Normalno Mikro Napaka

[3] Če Obstajajo Očitne Težave, kot so Zlom, Praskanje, Izginja iz Kroglice, Itd., Prosimo, Navedite Fizične Fotografije Storitev za Stranke, da Velja za Donose in Nadomestila.

[4] Dnevne Pošiljke za Glasnost Je Veliko, in Vsak Izdelka Ni Mogoče Preveriti na Mestu.Če Ste Prejeli Blago, Preverite Jih Prvič, in Jih Vrne v Čas, Če Obstaja kakršen Koli Problem.

[5] Slika Se Pravi Strel.Zaradi Razlike med Svetlobo in Zaslon, Je Lahko Rahlo Barvno Razliko med Realno sliko, in Sliko.

Naši Izdelki So 925 Sterling Srebrni Izdelki, Prilagodljiv Potrdila.

Čas dostave: Stik s službo za Posebne Čas Dostave.

Če so Izdelki na Policah So na Zalogi Ali v Proizvodnji, Prosimo, Pošljite Alinea Številko Službe za Stranke Najprej po tem Vrstnem redu in Preverite, Ali So na Zalogi Ali, Ko Prispejo.Zahvaljujemo se Vam za Vaše Sodelovanje.Privzeto Dostava Je ZTO Express.Pošlji SF, da Izpolnite Poštar.

Storitve Za Stranke Online Čas: 9:00-12:00/13:30-17:3

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<