Pes Zaboj Prenosna Zložljiva Ljubljenčka Psa Playpen Šotor Zaboj Soba Nepremočljiva Prostem 2 Vrata Očesa Odtenek Kritje Gnezdo Pasjo

Pes Zaboj Prenosna Zložljiva Ljubljenčka Psa Playpen Šotor Zaboj Soba Nepremočljiva Prostem 2 Vrata Očesa Odtenek Kritje Gnezdo Pasjo

w139715

Novo

Na zalogi

€33.52 €18.10
Količina

Oznake: postelja za psa, pes playpen, pet playpen, velik pes zaboj, Pokopov, pes hiša, diys otroci šotor, preprost mačka kletko, kuža šotor, pet šotor.

Značilnosti

1. Dihanje očesa tkanine lahko omogoči delno see-through učinek in boljši zrak, prezračevanje, ki lahko dovoli vaše hišne ljubljenčke, da se zmanjša anksioznost in prenese ločevanja bolj enostavno.

2. Nepremočljiva Oxford podloga omogoči vlagi odporen in anti-slip uspešnosti za stabilno postavitev in trmast, glavni okvir in osem plošče, ki bo zagotovil varno mesto za izolacijo vašega ljubljenčka, psa ali mačka in jih hranite skupaj bivanja na kraju, ki jih želite učinkovito in diskretno način.

3. Zložljivi design omogoča enostavno postavitev in odstranitev, učinkovito shrani prostor v shrambi in rezultat nosilni vetrič, ko ni v uporabi ali prestavljen iz enega kraja v drug kraj, kadar je potrebno, da v celoti izpolnjuje vaše on-the-go potrebe.

4. Idealen za mladičkov, mladiče, majhne pse, zajce in želv, se lahko uporablja, da se prepreči vaše hišne ljubljenčke, da bi težave, ko si čisto hišo, ali ustavi nadaljnje širjenje, ali za popravo misbehavior kot kazen in tako naprej.

Specifikacije

Material: Tkanina Oxford, Očesa

Barva: Modra/Rjavi Barvi(Opcija)

Velikost: S: 74*74*43 cm/M: 91*91*58 cm(Neobvezno)

Opomba:

Prosimo, počakajte nekaj odstopanja zaradi ročnega merjenja in poskrbite, da vas ne moti, da pred nakupom.

Barva dejanski element, ki lahko nekoliko razlikujejo od slike, ki zaradi različnih zaslonih in nastavitve zaslona.

Hvala za vaše razumevanje!

Paket Je Vključeno:

1* Pet Igrajo Kletko Šotor

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki