Vojaške HD 40x22 Daljnogled Poklicni Lovski Daljnogled Zoom Visoke Kakovosti Vizijo Brez Infrardeče Okular Prostem Darila

Vojaške HD 40x22 Daljnogled Poklicni Lovski Daljnogled Zoom Visoke Kakovosti Vizijo Brez Infrardeče Okular Prostem Darila

w139536

Novo

Na zalogi

€15.04 €10.23
Količina

Oznake: kateri je daljnogled moč, železniški red dot, telescop, 2 okularja povečave, otrok daljnogled, kateri je daljnogled daljnogled visoke kakovosti, telefon telescop, bresser okular, daljnogled strokovno bynolyt, kateri je daljnogled.

FAQ :

(1)Vprašanje: Ali daleč slike videti upclose in jasno kot cenejša par daljnogled?

Odgovor: so lepo in jasno.

(2)Vprašanje: ali ti pridejo s traku?

Odgovor: Ta izdelek je opremljen z pašček za zapestje

(3)Vprašanje: Kako daleč lahko vidimo s tem?

Odgovor: dovolj Daleč, če ste v krvavitev iz nosu oddelek.

PRODAJNA:

1.Velja za zunanji ogled, živali gledal, šport, igre, koncerti, opera, potovanja, lov ali drugih dejavnosti na prostem.

2.Prenosnih in zložljivih teleskop, ki je priročen za uporabo.To se lahko izvede okrog z vami preprosto, kot je lahek in kompakten design.

3.Z Nočno Vizijo za dan in noč.Celo v šibki svetlobi noč, slike so različni.Dobro orodje za opazovanje lune in uživajo koncert.

4.Optično steklo objektiva z večplastnimi film in BAK4 prizmo naredi oster in razločno sliko.Cilj leča vsebuje veliko več prostorov in širšo vizijo.

5.Medtem ko raziskuje gozdove in veliko območje, to kateri je daljnogled daje širok 7 stopnjo zorni kot povečanje prepoznavnosti in zajemanje visoke ločljivosti slike.

Opis

Značilnosti:

Celotno Optične Leče, ki zagotavlja dobro jasno sliko.Uživajte veliko daljše razdalje, več različnih, veliko povečavo in jasno optičnih na neverjetno vrednost!

Enostavno prilagoditev in hitro izostritev, s poudarkom kolo, hitro prilagajanje goriščne razdalje.Nastavljiv oči širine, je ta, da je Optika Daljnogled Daljnogled, primerno za odrasle in otroke.

Lahko se zloži zelo na majhno, tako da je enostaven za zdrs v žepu ali torbi in potem prišel v svojo vrečko za shranjevanje.To je kompakten & light-teža, in nosilni trak je ta, kateri je daljnogled enostaven za prevoz.

Ta Daljnogled Daljnogled, je dober idealen za kampisti, lovci, šport.

Specifikacija:

povečava:40 krat

okular premera:1,5 cm

cilj premer:2,2 cm

neto teža:175 g

velikost:6*2.8* * 10 cm

Paket vključuje:

1*teleskop(drugi dodatki demo na sliki niso vključeni.)

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 mm napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi spremlja, obstajajo barvne razlike, vas prosimo, da pravi izdelek kot standard.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<