Bo&Lupinico Črpalke 2020 Ženske Jeseni Čevlji Kvadratni Visokih Petah Seksi Strappy Retro Pravega Usnja Plus Velikost Ženske Višina Pete Čevlji

Bo&Lupinico Črpalke 2020 Ženske Jeseni Čevlji Kvadratni Visokih Petah Seksi Strappy Retro Pravega Usnja Plus Velikost Ženske Višina Pete Čevlji

w138836

Novo

Na zalogi

€120.84 €66.46
Količina

Oznake: čevelj višina pete, 2020 cevelj ženske, rjavi čevlji žene, 2020 torba ženske, pearl pete pete, cevelj ženske, pete čevlja ženske, seksi čevlji čevlji, leathet čevlji ženske, mori dekle, ženska, čevlji.

Sledite nam, da pridobite ekskluzivni popust!

ZGORNJI del: Usnje Krava PODLOGA: Usnje Krava VLOŽEK: Kravje Usnje PODPLAT: Krava Mišice + Gume Kombinacija PETE: 6 cm

Obvestilo: 1. Naša velikost je CN velikosti.Prosimo, upoštevajte velikost grafikona in vaša stopala dolžina izberite velikost. 2. Prosimo, upoštevajte, da je velikost napake bo 1-3 mm, ker ročno.Če vaše noge so ozke in tanke, prosimo, izberite manjšo velikost eno kot običajno velikost; če vaše noge so maščobe in široko, prosimo, izberite večjo velikost enega od običajnega. 3. Naše velikosti so standardne velikosti, prosimo, izberite svojo normalno velikost.Če imate kakršno koli velikosti težave, se obrnite na nas pred oddajo naročila.

Visoko kakovostno olje, strojene zgornjega, sijoča in ima edinstvene počil linije.Zgornji design uporablja pleteno design, zahteva visoko handwork.ker luknje mora biti popolnoma simetrična, in usnje trakovi morajo biti rabljeni počasi, tako da je to zelo visoka poraba za ročno izdelani.Lok naredi čevlji elegantno in igriv.

Vložek je Bangladeshi vode-zaključek kravje usnje, usnjeni, udoben in nega nog, potenje vpojne in dihanje.Kravje usnje vložek je izjemno zračen in znoj, ki se absorbira veliko bolje, veliko bolje kot iz svinjskega usnja, usnjenih in ovčje usnje.Ampak to bo ostalo sledi po tem, ko so onesnaženi z znoj in ga ne morete odstraniti.Dlje ko ga nosite, barvo vložek bodo postali bolj in bolj naravno in udobje, ki bodo postale višje in višje.Še posebej dobro za prepotenih nog.

Prosimo, upoštevajte, da je prozorno zaščitno folijo na edini, prosimo, odtrgajte pred hoja, v nasprotnem primeru bo treba malo spolzek.Poleg tega barvo edini je le poškropiti s slojem barve, ki niso prave barve edini.Ko zaščitno folijo odstranite spray barve se lahko odtrga skupaj.To je normalno in ne vpliva na uporabo in teksturo čevlji.Hvala za razumevanje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<