26 Inch Božično Drevo Pokrivalo Gnome Tomte Otroci Igrače, Okraski Božič Santa Palčki Plišastih Skandinavskih Doma, Okraski, Darila

26 Inch Božično Drevo Pokrivalo Gnome Tomte Otroci Igrače, Okraski Božič Santa Palčki Plišastih Skandinavskih Doma, Okraski, Darila

w138068

Novo

Na zalogi

€10.23 €7.68
Količina

Oznake: plakat skandinavskih, gold leaf wall art, skandinavski, posteljnina chanel, melani martinez, japonske risanke toy, madonna plakat, lutkovno totoro, mikro smole, palm tree plakat.

Značilnosti:

1. Edinstven Božični okraski, ta luštna, ampak nekonvencionalne Santa Božič drevo top klobuk je idealen način, da lupini vaše Božično drevo.

2. Zanimivo in edinstveno zasnovo, ki dodaja, veselje in ustvarjalnost, da vaš dom dekoracijo ta praznik.Enotna velikost 64*35 cm/25.20"*13.78".

3. Božiček Božična drevesa cilinder je narejen iz netkane tkanine, preverjene tkanine, plišastih in kratke plišastih.Odlično izdelave in trpežnih materialov, da je močan in vzdržljiv, in se lahko ponovno uporabi v naslednjih nekaj letih.

4. To srčkan drevesu vrh klobuk je obraz Santa Claus, debele brado in off-bela nos.To nosi barvita top klobuk s praznično okrasje in zelene rokavice, ki visi pred drevo.

5. Srčkan plišastih škrat je tradicionalist, kot nalašč za širjenje praznično vzdušje in prinaša dobre sreče za vso družino.Postavite ga na mizo ali ga okrasimo kot Božično drevo cilinder.On bo praznično dama v vašem domu dekoracijo.So odlično darilo za noč Čarovnic/Zahvalni dan in Božič okraski.

Opis Izdelka:

Ime: Božično drevo klobuk

Tip: Klobuk

Material: netkane tkanine, kariran tkanine, plišastih, kratek plišastih

Velikost: 64*35 cm/25.20"*13.78"

Namen: Božični okraski

Pranje način: ročno pranje je priporočljivo

Paket Vključuje:

1*Božično drevo decor

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 1-3 cm razlika zaradi ročnega merjenja in 3-5 g za razlike med različnimi barvami.

2. Zaradi zaslona razlika, barve, lahko malo drugačen od tistega, kar pričakujete, vas prosimo, dovolite.

3. 1.00 cm=0.39"

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<