CHUANGDIAN Dvojno Glavo Priročnik Šampon Razpršilnik 300 ml*2 Stenske Milo Razpršilnik Tuš Gel Tekoči Šampon Razpršilnik Imetnika

CHUANGDIAN Dvojno Glavo Priročnik Šampon Razpršilnik 300 ml*2 Stenske Milo Razpršilnik Tuš Gel Tekoči Šampon Razpršilnik Imetnika

w137502

Novo

Na zalogi

€21.49 €14.39
Količina

Oznake: milo razpršilnik steno prsnega koša, milo razpršilnik ga steno, CHUANGDIAN, razpršilnik dvojno, oprosti milo, milo razpršilnik steno motnega, tekoče milo, razpršilnik za tekoče milo wall mount, razpršilnik v tuš, hotel šampon.

To dvojno glavo priročnik milo razpršilnik lahko učinkovito pomagal znebiti grdo losjon za steklenice.Je označena s Tuš Gel & Šampon besed za vašo enostavno razlikovanje, seveda, lahko jo uporabite za shranjevanje drugih tekočina ali gel, kot tekoče milo, sanitizer, itd.Kompakten stenske slog, zaradi česar je kot nalašč za vse javne ali osebne mestih!

Značilnosti:

Priročnik za dvojno glavo milo razpršilnik, vsaka steklenica je 300 ml prostornine in opušča za 0,8 ml milo vsakič.

Označena z Šampon & Gel za Prhanje besede za enostavno razlikovanje, primerna tudi za tekoče milo, hand sanitizer, losjon, itd.

Stenske slog in kompaktne velikosti, enostaven za namestitev, kot nalašč za hotelski, pisarni, doma, zdravstvene ustanove, itd.

Steklenice in šoba lahko vzamete ven in ločeni za preprosto dolivanje in čiščenje.

Zasnovan z jasno okno, ki vam omogočajo enostavno spremljanje zmogljivosti mila.

Iz trmast ABS materiala, odporna proti koroziji in rjavenju-odporna.

Specifikacije:

Material: ABS

1.Originalni izdelek slike so na voljo za stare stranke. 2.Debelo/dropshipping tako podprta, prosimo da nas kontaktirate, če potrebujete več razsutem stanju ceno ali hitrejši dostava. 3.Mi ladje po vsem svetu, ki jih na Kitajskem post,HK post EMS,DHL, Fedex,in tako naprej,glede na vašo izbiro pri dajanju naročil.mi smo nezmožen za nadzor dostavo časa,ker se obdelujejo s strani Tretjih oseb, storitev. 4.Storitev tranzitni čas je, ki jih prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo,zlasti med prazniki. 1. Če se kaj naredi, nezadovoljni in jezni, prosimo, obrnite neposredno na nas, preden zapustijo Povratnih informacij.Potrudili se bomo rešiti problem, dokler ga ne izpolnjuje. 2. Če ste zadovoljiti s točko, prosimo, dodajte naši trgovini najljubši seznam in pustite pozitivne povratne informacije (5stars) za spodbujanje nas! 3. Prosimo, ne puščajte koli negativna ali nevtralna povratne informacije ali odprete kateri koli spor, brez komunikacije z našo servisno ekipo, prepričani smo, da lahko rešijo problem za vas popolnoma vprijazen način !

Barva: Bela / Siva / Champagne Gold (Neobvezno)

Skupna Kapaciteta: 300 ml * 2

Izdajanje Zmogljivosti Vsakega Čas: 0.8 ml

Postavka Velikost: 22.2 * 13.4 * 7.8 cm / 8.7 * 5.3 * 3.1 v

Element Teža: 440g / 15.5 oz

Paket Velikost: 22.8 * 14.2 * 8.3 cm / 9 * 5.6 * 3.3 v

Package Teža: 515g / 18.2 oz

Package Seznam:

1 * Milo Razpršilnik

1 * Vrečka za Montažo Delov

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<