TEVISE Moški Gledajo Tourbillon Samodejno Usnjeni Pašček Ure Luksuzni Moon Phase Mehanske Nepremočljiva Watch Votlih Iz Izbiranje

TEVISE Moški Gledajo Tourbillon Samodejno Usnjeni Pašček Ure Luksuzni Moon Phase Mehanske Nepremočljiva Watch Votlih Iz Izbiranje

w13745

Novo

Na zalogi

€19.29 €13.50
Količina

Oznake: ary ure, tevise watch, pagani, aliang mens watch, seiko watch, gledam, tourbillon, gledam luno, moški gledajo, moški parnis.

64850 Vroče Prodaje( 30% popust )

13231

Q①: ali Je nepremočljiva?

A①: Ta mehanska ura podporo 3ATM neprepusten za vodo samo.Prosim, ne vzemi za tuš, plavanje in nikoli ne mečite je v vodo

Q②: Je to self-navijanje ali moram veter sam?

A②: Oboje.Tehnično je self-veter, vendar ne zadrži veter zelo dolgo.Če ste ročno veter je zvečer, preden greš v posteljo, ga bom vso noč, dokler ga lahko preklopite nazaj na naslednji dan.

Q③: Kako Ohraniti watch?

A③: Vsakodnevno uporabo, magnetno polje / temperatura in vpliv, ki vpliva na točnost ura, ročna prilagoditev lahko zmanjša odklon.

Q④: Ali skupino, ki se lahko prilagodi?

A④: da,uporabite majhno orodje,in lahko enostavno traja nekaj delov,jih lahko prilagodi sami.

Q⑤: Kaj bi morali storiti, če se ura ustavi ali ne morete obdržati čas(zadaj, ali hitro preveč)?

A⑤When ustavi ali ne keepp čas,je treba daha-up.Ampak če gledam je ne hrani čas dobro, ki je±60, to je pogosta težava za mehansko veter/avtomatske ure.

Q⑥: Zakaj gledam barvo, videz, kot razlikuje od slike?

A: Barve niso prikazane tako natančno, kot je v resničnem življenju zaradi razlike med računalniški monitorji in nacked barva oči razlika.

Q⑦: Kaj je vključeno v paket?

A⑦: - 1 x Mehanska ura,

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<