Težka Oklep Primeru za Huawei MediaPad M5 Lite 10 / C5 10 BAH2-W19 BAH2-L09 BAH2-W09 10.1" Silicijev Kiad varno stojalo Pokrov +pen

Težka Oklep Primeru za Huawei MediaPad M5 Lite 10 / C5 10 BAH2-W19 BAH2-L09 BAH2-W09 10.1" Silicijev Kiad varno stojalo Pokrov +pen

w137325

Novo

Na zalogi

€15.61 €13.58
Količina

Oznake: bah2 w19, stekla samsung t290, tx58, huawei matepad m5, stekla film za zte a 610, 6 nib, ags2 w19, a4 odložišče pisanje pad, tx71, kritje za telefon zte a610.

Značilnosti

H igh Kakovosti 100% Nova blagovna Znamka

1. Odlično,visoko kakovostni Tablični primeru

2. Iz visoko kakovostnega materiala.

3. Modni dizajn, enostavno, da dajo na in preprost za vzlet.

4. Popolnoma prilega obliki.

5. Trpežna in pralna.

6. Zaščitite vaš equipmentfrom prahu, praskanje in šok.

7. Zaščitite svoje dragocene naložbe iz nič, in škoda.

Paket Izdelkov:

Zaščitni ovitek, x 1

Pisalo x 1

O nas

Če obstaja kakršna koli vprašanja ali težave, se obrnite na nas, mi bomo poskušali naše najboljše, da izpolnjuje vaše zahteve.

Prosimo, da samo e-poštni me, če imate kakršne koli izdelka problem.

Za vprašanja, vprašanja, pomoč, se obrnite na nas.Bomo odzvali, da boste čim prej.Delovni dnevi so 6pm do 12 ur nocoj (Hong Kong čas) od ponedeljka do sobote.

O Ladijski

Opomba: DHL/UPS/ FedEx Express običajno traja približno 3-5 delovne dni do cilja.In to je približno 5-8 delovnih dni po EMS ali TNT.Hong Kong Post Air Mail in Hong Kong Post Zraka Parceli traja 7 do 30 dni, da ladja po vsem svetu.

1. Bomo običajno pošlje blago v roku 3 delovnih dni po polni plačilo, je bila potrjena.Če plačilo ni na voljo, bo vaše naročilo samodejno zapre.

2. Kupec je odgovoren za vse zavarovalnice, težave in škodo, ki jo povzročajo ladijski prevoz takšne nesreče, zamude ali druga vprašanja.Poleg kupec bi moral biti odgovoren za morebitne davčne in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.In blaga, bodo označene kot "darilo" ali "vzorec" za vašo enostavno carinjenje in manj dajatev. (če želite, da razglasi, da je blago, kot drugi element name, ali določite vrednost za po meri, prosimo, da nas obvesti, ko se odločajo naročila)

Obvestilo: ruska stranka, vas prosimo, da izpolnite vaše polno ime, drugače dostave ni odgovoren za nesrečo.

O Vračilo

1. Vsi izdelki so pregledani pred odpremo, tako da, če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete predmete, ki so v enem tednu se boste morali obrniti nam v roku 24 ur od prejema vašega nakupa

2. V poštnine zaračuna se ne vrača in strank, bi morali biti odgovorni za vse stroške vrnitve in reshipping.

3. Vse vrne prispevke, ki morajo biti v originalni pogoji, vključno polje in pribor.Moški naredil napake, ni zagotovljeno, kot je zlomljena, opraskan in tako naprej.

4. Za vse elemente, prosimo, pošljite po EMS ali lokalno post, ko pošljete nazaj.

O Povratne Informacije

1. Kupec je zgodnje potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2. Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto, vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.

3. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki