1PCS Halloween Namizni prt Krvi Kritje Grozno Roko Tiskanja Grozljivka Hiša Dekoracijo Sablastan Zabava Tematskih Stranka Nova .

1PCS Halloween Namizni prt Krvi Kritje Grozno Roko Tiskanja Grozljivka Hiša Dekoracijo Sablastan Zabava Tematskih Stranka Nova .

w13667

Novo

Na zalogi

€3.98
Količina

Oznake: pvc tabela kritje za večkratno uporabo, kocka pvc tabela, pvc office tabela, pvc kritje ograjo, pvc nepremočljiva tabela pokrov, pvc ovalne tabela pokrov, bleščice pvc tabela pokrov, pvc sonce pokrov, pokrov pvc ponjav tabela, pvc tabela kritje restavracija.

OPULAR VELIKOST: Izdelani z 1.52x2.13m velikost, grozno prt je primerna za večino tabel.Okrasite z drugimi Halloween okraski, kot so krvavo orožje transparenti, pajki, lobanje, itd.To se boste počutili kot afamily z zabavno večerjo .

Kot NALAŠČ ZA GROZO TEMA Strani: handprint krvi prt je kot nalašč za noč Čarovnic, zombi, karneval, walking dead, in noro azil stranka dekoracijo blaga.

LAHEK IN PRENOSEN: okrasite mizo na domu ali vzeti krvi tabela kritje za zunanjega piknik zabavo!To je lahka, zelo enostaven za prevoz okoli, kot del vaše zaloge za dvorišču pikniki, BBQ večerje, športna srečanja v vaš vrt in zunanji strani.

IMEJTE ČISTE TABELE: Ta tabela pokrov je idealen prt za dodajanje več barv za vašo zabavo za noč Čarovnic.Ne le dodaja odlično dotik na temo stranki, ampak tudi pomaga čiščenje enostavno!

OKOLJU PRIJAZEN MATERIAL: Halloween stranka prt je iz gaze, ki je trajno in okolju prijazno.ta material se počuti mehko in udobno in je enostaven za čiščenje.posušeni in krat do trgovine, podobno kot druga oblačila.

specifikacija

Material: gaza

Barva: Prikaže Kot Slika

Velikost: 1.52x2.13 m (Wxl)

Paket vključuje: 1x Halloween zombie krvi handprint prt

Lahko ga obesite na steno kot fotografijo za ozadje.

Super za noč Čarovnic dogodkov, sablastan zabavnih in drugih horror-tematskih priložnostih.

Par z Halloween luči in drugih sablastan rekviziti, kot so krvavo handprints, krožniki, skodelice, plenice, da bi to leto Halloween dekor senzacionalno eno!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<