Pozimi Toplo Runo, Balaclava, Šal Pozimi Beanies Obraz Maske, Kape Windproof Kape Toplotne Snowboard Smučanje Glavo Kritje Vratu Moški Ženske

Pozimi Toplo Runo, Balaclava, Šal Pozimi Beanies Obraz Maske, Kape Windproof Kape Toplotne Snowboard Smučanje Glavo Kritje Vratu Moški Ženske

w13656

Novo

Na zalogi

€11.92 €8.94
Količina

Oznake: bnm moški klobuk, balaclava bela, skp p, porodniški bluze in zgornji deli oblačil za nosečnice, ruta masko, mount snowboard, pokrivalo moški, pokrivalo ženske, obraz sever, bonnet ženske.

Tehnični podatki: Znamka: JIUSUYI Material: Poliester Spol: Unisex Barve: 6 barve, Kot na sliki kažejo, Velikost: 27*45 cm (Ena velikost ustreza vsem) Neto teža: 78g

Prosimo, upoštevajte: To povezavo samo prodajo Balaclava.

Če želite ta Ruta , prosimo, kliknite naslednjo sliko.

1.Tkanine tega turban je zelo mehka in elastična, in prav tako je zelo gladek in odporen na praske.

2.Obe zgornji, spodnji, levi in desni strani se lahko raztegne, enostavno nositi, tudi če nosite dlje časa ne boste počutili neprijetno, ne poškoduje kože.

1.2019.10 nov prihod,zagotavljanje kakovosti.

2. Natančnost šivanje postopek, vendar to ni težko in se ne počutijo neprijetno.Nasprotno, šivanje je še vedno ravno in mehko.

Vidna toplejše, to je kot nalašč za na prostem zimsko vreme, in to ne zbledi, je brez vonja, brez gub, in je veliko darilo.

To je robom zaslona, še vedno isti mehko in udobno, anti-kavelj, na dotik je zelo prijazen do kože tkanine, linije so ne pušča, trajno.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<