BSU625-22-6C1L8M6Free Dostava 10pcs 625ZZ nosijo POM roller avtomat U utora vnesite vijak M6 Škripec s premerom 22 mm

BSU625-22-6C1L8M6Free Dostava 10pcs 625ZZ nosijo POM roller avtomat U utora vnesite vijak M6 Škripec s premerom 22 mm

w13635

Novo

Na zalogi

€9.86
Količina

Oznake: krmilnik avtomatih, vintage avtomatih, električni škripec motor, ležaj z jermenico, avtomatski avtomatski stroji za prodajo, 20 mm škripec, pas škripec, najlon škripec kolo, motorna avtomatih, pas škripec v.

1. Informacije O Izdelku: Item No.: Roller BSU625-22-6C1L8M6 Roller Velikost: OD=22 mm, širina=6 mm, M6 Vijak Profil Tip: u groove Tip Ležaja ŠT.: 625ZZ Ležaja * Material: krom jekla (Gcr15) Valj Material: POM Plastični Vijak Material: Nerjaveče Jeklo Barva: BELA(enako kot pic) Površinska Obdelava: poliranje, letve Enota Teža: približno 20 g Uporaba: vrat, oken, roletnih, pohištva, opremljanje, kabinet, predal ect.

2. Značilnosti Izdelka:

a.Vgrajena natančna mikro ležaja;

b.Nizka raven hrupa, elegantno uspešnosti in vozni gladko

Opomba:

Ročno merjenje, prosimo, dovolite 1 ~ 2 mm napaka,hvala.

V naši trgovini, kot naše cenjene stranke, če ste zadovoljni, smo nesrečni.To je res samo, da preprosto.Želimo biti popolnoma prepričan v vsako naročilo, ki ste jih dali, tako da imamo 90 dni brez dosjetka politiko vračanja, da svoj um na enostavnost.

Naša politika vračanja, na kratko,

Lahko se vrnete ničesar, iz katerega koli razloga v 90 dneh po tem, ko ste ga kupili, čeprav si ni všeč, ne glede na to, če je bil odprl, ki jo nosi ali uporablja.

Mi vas prosimo, da plačate za povratni prevoz, razen če izdelek ima napako, v tem primeru vam bomo poslali zamenjava na naše stroške.

Boste dobili takojšnjo zamenjavo (če je na zalogi) ali polno nadomestilo, ko smo prejeli vrne.

Obrnite na našo customer service preko e-pošte ali TradeManager če želite izvedeti, kako, da se vrnete.

Smo zelo paziti na pakiranje vsako podrobnost, da se zagotovi varna pošiljke za vas .Zato obrnite paket, preden se prijavite, da ga prejmete, če je zlomljena ali poškodovana, si lahko posnamete s prevoznikom.Ob istem času, lahko posnamete fotografijo, in da nam pošljete, bomo rešiti problem za vas na prvič.

Če ste trgovini , nas kontaktirajte beforeplacing naročilo bomo zagotovili bolj hitrejši način dostave.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<