Moški Pravega Usnja Rokavice, Modni Zapestje Ovčje Krzno Rokavice Jeseni, Pozimi Plus Toplotna Žamet Vožnje Rokavice M031NC

Moški Pravega Usnja Rokavice, Modni Zapestje Ovčje Krzno Rokavice Jeseni, Pozimi Plus Toplotna Žamet Vožnje Rokavice M031NC

w135861

Novo

Na zalogi

€37.81 €25.33
Količina

Oznake: rokavice usnjene moške, krzno rokavice moški, usnje palčniki žene pozimi, dishixiao, krzno mitten, rokavice ovce, usnje mitten, baby odtis ogrlica, arktična lisica krzno plašč, rokavice ovčje kože.

Moški Pravega Usnja Rokavice, Modni Zapestje Ovčje Krzno Rokavice Jeseni, Pozimi Plus Toplotna Žamet Vožnje Rokavice M031NC

Opomniki:

1) Obstajajo lahko tudi 1 – 3 cm razlika zaradi ročnega merjenja.

2) Zaradi nastavitve zaslona in svetlobne pogoje, predmet barva lahko razlikujejo od slike prikazane.

3) 1 cm = 0.39 cm, 1 cm = 2.54 cm

KAKO MERJENJE

Ukrep roko, ki ga običajno pisanje z okoli dlan na svoji najširši točki v cm(brez palca).Snemanje obseg meritev-to bo vaša rokavice velikosti.Če ste med velikosti,izberite manjšo velikost.Rokavice morajo biti topel na prvi, ampak bo raztezajo.

Koza jagnječje usnje, ki je najboljše na svetu, kakovosti in najbolj luksuznih gloving usnje.Ima veliko moč, plus pomembne koristi za naravno elastičnost, ki pomaga rokavice prilegajo pravilno.Uporabljamo vrh jagnječje usnje, da bi rokavice ,ne boste našli višje kakovosti rokavice s tem neverjetni ceni.Na voljo v več kot 150 slogov za moške in ženske,vključno z usnjeno & volne rokavice, kašmir & čipke rokavice brez prstov & opera dolžina rokavice ,druge edinstvena darila.Te rokavice bo prišel s prvotne oznake.

NASVETI:

1.Zaradi različnih proizvodnih serij, kovinski logotip dekoracijo na rokavice so poslali na naključno.Morda jih boste prejeli rokavice s kovinski logotip dekoracijo, ne sme imeti kovinski logotip dekoracijo.Pa ne vpliva na kakovost rokavice, če ste mislih, vas prosimo, da ne kupite.

2.Zaradi fotografiranje svetlobe težave in različni računalniški monitorji pixel različne.pravi barvo in sliko barve se lahko bo nekoliko off barvo.prosimo, da resnično rokavice barve.če ste um,prosim, ne ponudbo, se.zahvaljujemo se vam za razumevanje in upam, da ste srečno nakupovanje v naši trgovini.

SKRB ZA ROKAVICE

1.Če je vaš rokavice zmoči,jim omogoči, da se naravno posuši in stran od zunanjega vira toplote, kot je radiator,sušilnik za lase,ali sonce.

Za težka umazanija,priporočamo storitve specializiranega usnja suho krpo.

2.Če je umazanija je lahka in ne suši v,lahko poskusite naslednje: 1.Pripravite se, roko vroče rešitev mehko milo kosmičev kot "Lux". 2.Nežno gobo navzdol zunaj usnjene rokavice s to rešitvijo. 3.Poskusi, da ne nasičena usnja in dab odvečno mokroto s čisto in suho krpo. 4.Dovolite, rokavice, da se naravno posuši in ne uporabljajte zunanjih virov toplote, kot so radiator,sušilnik za lase ali sonce. 5.Kot rokavice so sušenje,jih dal na rokah nosi, večkrat.To bo pomagalo, da se raztezajo usnje in obnovitev oblike rokavice profilu roke.

3.Če se odločite za uporabo lastniške usnje čistilec ali balzam,prosimo, preberite izdelka instrucions skrbno in poskrbite,da bo izdelek, ki ga uporabljate, je primerna za vaš rokavice usnje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki