Pol-zavesa, Listi, Cvet Vezene Obrabe Zavese Krpo Blackout Zavese Vezenje Rob Zavese za Kuhinjo, Kabinet Vrata

Pol-zavesa, Listi, Cvet Vezene Obrabe Zavese Krpo Blackout Zavese Vezenje Rob Zavese za Kuhinjo, Kabinet Vrata

w135499

Novo

Na zalogi

€20.55 €12.33
Količina

Oznake: kabinet zavese, zavese velikost, črna zavesa, persiana, obmorskih odklon zavese, prilagodljiv tabela, zavese čiste zavese, zavese pol, black out slepi, zavesa za živo soba.

>>Zadovoljstva

Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

>> Plačila:

1) sprejemamo Depozitni, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni

>>dostava:

1).Ladjar stroškov: Kliknite "Dostava in plačilo" jeziček na strani izdelku podrobnosti, in boste videli dostavo.Lahko izračunati stroške pomorskega prometa po vnosu zahtevanih podatkov.

2).Čas v tranzitu: Tranzitni čas spreminja glede na različne načine pošiljanja.

3).Postavka Čas Obdelave: čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.Predvsem, čas obdelave je lahko od 3 do 15 delovnih dni.

>>Politiko Vračanja:

Če ga želite zamenjati s predmeti, ki jih prejmete, se boste morali obrniti nam v roku 7 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

>>Povratne informacije:

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<