YARENH 8" Cleaver Nož Japonski VG10 Kuhar Nož Damask Jekla Najboljše Kuhinjski Nož Z Dalbergia Leseni Ročaj Sashimi Nož

YARENH 8" Cleaver Nož Japonski VG10 Kuhar Nož Damask Jekla Najboljše Kuhinjski Nož Z Dalbergia Leseni Ročaj Sashimi Nož

w133935

Novo

Na zalogi

€69.97 €41.98
Količina

Oznake: knive, damask jekla knif, kuhar nož, medenina nož, kuhinja knive, cleaver nož, sir knive, 7cr17 nož jekla, kuhinjski nož set, escurreplatos cocina.

Ime izdelka : YARENH 8 inch kuhinjski noži Damask cleaver

Rezilo Material : Japonski 73 plasti Damask jekla

Ročaj Material : Izvrstno Dalbergia Leseni Ročaj , optične leče obdelavo

Jekleno Jedro Gradiva : 10Cr15CoMoV visoko ogljikovega jekla

Rezilo Trdote : 60±2 HRC

Ostrino Ravni : raven sila rezanja : 6.0-8.0 N ,mednarodnimi standardi.

Pakiranje : Darilni Embalaži

Parametri :

Skupna Dolžina : 332 mm ;

Rezilo Dolžina : 204 mm ;

Ročaj Dolžina : 128 mm ;

Rezilo Debelina : 2,0 mm ;

Rezilo Wideness : 30 mm ;

Neto Teža : 188 g .

Res potrebujete strokovno oster kuhar nož Delež okusno hrano z vašo družino.

Super nož in prepping hrane za kuhanje ni več chore!!!

Nož rezilo je iz 73 plasti Damask jekla s trdoto sredice

od 58-62 za izjemno ostrino, edge hrambe, in trajnosti.

Omogoča kuhar, kuha prosto.

Ostrino rezila in izjemne beline se zagotovi super nadzor.

Širina, dolžina, teža in oblika ročaja fit navad kuhar,

zagotavlja boljši oprijem, večje udobje in boljši agility.

IZVRSTNO DARILO POLJE

Ročno izdelane darilne škatle, Razkošje in izbira za darilo

Previdnostni ukrepi za uporabo

-Noži, so ostri in nevarni, ki se hranijo v varnostni način. -Ne uporabite nož za rezanje kosti, zamrznjeno meso in druge trde stvari. -Prosimo, bodite pozorni na samem vrhu, če uporabljate ali čiščenje in trgovina v kraju, kjer se otroci ne morejo doseči to. -Izdelek mora biti pravilno sprati in obrisati, ki se hranijo v prezračevanem prostoru brez vlage. -Plačati veliko pozornosti, ko čiščenje in uporabo. -Prosim, ne dajo nož v pomivalnem stroju.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<