Japonski Suši Deba Nož za Kuhinjo nemški 1.4116 iz Nerjavečega Jekla Yanagiba Filetiranja Sashimi Noži z Rosewood Ročaj 8G

Japonski Suši Deba Nož za Kuhinjo nemški 1.4116 iz Nerjavečega Jekla Yanagiba Filetiranja Sashimi Noži z Rosewood Ročaj 8G

w133138

Novo

Na zalogi

€77.27 €44.82
Količina

Oznake: žep taktične vojaške, knive, nakiri noži, kuhar nož, kuhinja knive, Nahrbtnik, ax, asus eos nož, survival nož moški, kuhinjski nož set.

Parametri:

Ime: Japonski Yanagiba Sashimi Suši Nož

Rezilo Material: Visoko Vsebnost Ogljika Nemški 1.4116 Iz Nerjavečega Jekla

Trdoto Rockwell C Obsega: 56-58HRC

Ročaj: Brazilija Premium Palisander

Sila Rezanja: 6.0-8.0 N Mednarodni Standard

Rezilo Dolžina: 240 MM/9,5 palca, 270MM/10.5 cm, 300 MM/12

Rezilo Širina: 31MM

Rezilo Debelina: 4 MM

Značilnosti: Super oster, enostavno odrežete in čisto, udoben ročaj, dobro ravnotežje, odporen na rjo, korozijo in razbarvanje

Package: Fino pakiranje darilni embalaži + Lesa Nož, Zaščitni Ovoj

Funkcije Izdelka

● Večnamenski Sahimi Nož: hitreje in lažje rezanje, filetiranja, rezanje, dicing, carving, noži za sekljanje mesa, in celo odstranjevanje kosti z Luckycook vsestranski suši nož.

● Strokovno Japonski Yanagiba Nož: To je kakovost suši nož z dolgo ozko ultra-ostro rezilo, ki vam omogoča, da file celo ribe v samo enem ali dveh gibanj.

● Visoka Kakovost Kuhinjski Nož: zahtevane lastnosti kakovostno strokovno suši kuhanje nož vključujejo zelo ostro rezilo iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, dobro ravnotežje in non-slip leseni ročaj.

● Poskrbite, da Izvirni Okus: z Eno-zašiljeno obliko te kuhanje nož je lažji nadzor na rezanje tankih koščki surove ribe, sashimi, suši in riž roll, in ne v škodo kakovosti in spremeni okus.Najboljši suši nož, zelo priporočljivo. Ročaj 1. Posebno obrtniški Ergonomska oblika, racionalizacijo nož in koničastimi okrepitev, ki zagotavljajo popolno ravnovesje 2. Uvožene Brazilija premium Palisander ročaj, milo in nežno roko občutek.Visoka odpornost proti koroziji.Non-zdrsa oprijem. 3. Celotno tang za maksimalno zanesljivost.Triple kovice za Dodatno Moč in Vzdržljivost.

Pakete:

-- Izvrstno Darilo polje pakiranje + Hrast nož scabbard + Ribje kosti objemka

Pozor:

* Ta nož ni narejen za uporabo na trdi predmeti, kot so Zamrznjene hrane, kosti, nutshells, in nizke kakovosti rezalne deske.Zasnovan je tako, da se izrecno uporablja samo za brez kosti rib.

* To vrsto nemško nerjaveče jeklo, se ne in bo madež z uporabo.Obarvanje je normalno in ne vpliva na delovanje rezilo ali hrane, ki jo izreži.Vendar, če se želite izogniti barvanje, obdržati rezilo suho toliko, kot je mogoče, preden ga je pospravil za shranjevanje.Če madežev razvoj, veliko je mogoče odstraniti z uporabo rje radirka.

* Ročno pranje z blagim milom.Ali se ne dajo v pomivalnem stroju.Za vzdrževanje info.in profesionalni nož za ostrenje obrnete na nas.

Vrh En Nož!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<