Pozimi Dekor Zavese Površno Grafika Spustu z Smučarske Elemente v Sneg se Sprostite Miren Pogled Dnevna Soba, Spalnica Okno Draperije

Pozimi Dekor Zavese Površno Grafika Spustu z Smučarske Elemente v Sneg se Sprostite Miren Pogled Dnevna Soba, Spalnica Okno Draperije

w132814

Novo

Na zalogi

€9.87 €6.91
Količina

Oznake: biseri pletenice lesene, sprostite se dekor, fidget prestavi, kia optima okno, umre zavese, limfni masaža roller, za a6 2018, lesene kroglice vktech, zavese zavese, raca lesene kroglice.

Material: Poliester Barva: Kot kažejo slike

Opomba:

1.Naši tovarni, lahko custome, če vam lahko dobavi sliko, smo lahko storite, karkoli si želite.

2.Actural barve se lahko malo razlikujejo od slike, ker svetlost svetlobe.

3.Prosimo, dovolite 1-5 cm razlike zaradi ročnega merjenja.

Bomo napisali"Vzorec"ali"Darilo"na paket, v nižjih vrednosti, ki vam pomaga znebiti davka.Morebitne uvozne dajatve, davke & stroškov države, niso vključene v postavko ceno ali ladijski promet pristojbina.Te stroške kupca odgovornost,zato vas prosimo, preverite wirh vaš lokalni carinski urad potrdi kaj ti dodatni stroški bodo.

V Braziliji stranke,prosim, pustite nam vaše CPF(Tax ID Kodo), da se nam po tem, ko bi, da bi vaše naročilo proces hitrejši.

Nudimo storitve v roku 12 ur,vse sporočilo, ki bo odgovorila na prvo.Obrnite za Prejeto meessage ali Trgovec manager.

Sprejemamo vrne in vračilo če so elementi, ki imajo katero koli problemom kakovosti.

Prosim, pustite pozitivne povratne informacije, 4 ali 5 zvezdic,tako vemo, da ste prejeli vaše naročilo, in so srečni s točko.Bomo naredili enako za vas!

Če so kakršne koli težave z nakupom,plese, se prepričajte, da nas kontaktirate pred odhodom povratne informacije ali odpiranje spora,tako da smo se lahko odpravili težave na pozitiven način.Kot si lahko predstavljate,svoje dobre povratne informacije so ključnega pomena za naš uspeh.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<