Kovinski Univerzalni Aktivno Pisalo računalnik, Tablični računalnik, Zaslon na Dotik Svinčnik za Apple iPad Pro 9.7 za 12,9 10.5 palčni Skething Risanje Črk

Kovinski Univerzalni Aktivno Pisalo računalnik, Tablični računalnik, Zaslon na Dotik Svinčnik za Apple iPad Pro 9.7 za 12,9 10.5 palčni Skething Risanje Črk

w132789

Novo

Na zalogi

€29.59 €23.67
Količina

Oznake: sem svinčnik, bluetooth pero za tablični računalnik, Za iPad svinčnik, prikaz stojalo, pero thinkpad, apple svinčnik xiaomi, android tablet, rk3288 tablet, zamrzovalnik za shranjevanje, svinčnik tablet.

Tehnični Podatki

1. Univerzalni 99% Touch Screen Naprave -- ne glede na vaš tablični Računalniki, Mobilni Telefoni, blagovne Znamke je, vse lahko uporabite naše pisalom in Ne-težave z združljivostjo, da je ni treba storiti seznanitev, v Primerjavi z Bluetooth kapacitivni zaslon na dotik pero bo imajo nekaj razlik v Natančnosti.Morate prakse pisanja, dokler se ne navadiš, ga bodo prepoznali koristi.

2. 2 v 1 Elektronski Svinčnik za opombe v šoli -- Eni strani z 1.45 mm Bakreni nasvet, priporočamo uporabo doma ali v vsakdanjem življenju, Kot kovinski nasvet in zaslona na dotik zadenejo bo majhen zvok.Drugi konec s krpo očesa, ki niso aktivni nasvet, uporabite ga lahko v šoli razrede ali knjižnico.

3. 8-10 ur delovnega časa(Polni polnjenje), Dovolj je, da ga uporabljate cel dan. -- Za ponovno polnjenje z 3,7 v 140mah litijevo baterijo, 1 uro celoten čas polnjenja.Lahko uporabite računalnik, powerbank, Tok da ne zaračuna, priporočamo, da uporabite 5V 1A polnilnik (NE UPORABLJAJTE 5V 2A Moč).

4. Združljive Aplikacije -- priporočamo ProCreate, Papir, Skicirko, Umetnosti Set in tako.Odvisno od vaše naprave, izberite nemoteno in pravi, Različni Programi, ki se uporabljajo bodo imeli različne učinke, vendar smo naredili naš najboljši za optimalno združljivost, najboljši pisanje, risanje, igre na srečo, dotika.

5. 30 minut -- 30 minut moč zaščite, da poskrbite, vaš Lagava svinčnik lastno dovolj baterije.Ta funkcija vam bo pomagal želite varčevati z baterijo, ko si pozabil, da izklopite.

Opomba : Naš Univerzalni Lagava Svinčniki obleko za iPad vsi modeli, kovinski nasvet je 1,45 mm, ne kot druge blagovne znamke peresa, ki so 1,8 mm celo 2,0 mm in lahko ne dela za iPad vse.

--- Univerzalni za Tablični Računalniki, Mobilni Telefoni, Avto GPS --- (Opomba : Ni primeren za elektromagnetno zaslon oprema)

Lagava svinčnik se lahko uporablja za to, da delajo na dotik pouk namesto prst.Odličen oprijem, kot običajno pero, najboljše priporočam vsakomur, z artritičnih roke.Tudi V veliko pomoč, ko še niste dobil drobne prste.

NE Bluetooth ali APP seznanjanje potrebno.Samo kliknite gumb za Vklop/Izklop pred in po uporabi.

lahko uporabite to pisalo za pisanje zapiskov za šolo, ali nariše veliko kot umetnik

Večnamenska 2 v 1 Elektronski Svinčnik -- kovinski nasvet strani je trajno, tlak preobratu načrta, da se zagotovi, da ne bo poškodovana zaradi prekomerne sile.In druge tkanine očesa nasvet strani zamenjate ga lahko, če ste izgubili to.Lahko odkrile, da ne zaračuna.

Material : Aluminij zlitine

Efektivna razdalja : 1.6 mm ( Offset 1-2 mm )

Ni normalno svinčniki uporabljamo vsak dan, ne more biti končano v point-to-point zapisa

Baterija : 0.518 wh 3,7 v 140mah

Delovni čas : 8-10 ur

Čas polnjenja : 1 ura ( 5V 1A )

Velikost : 147 x 9 mm

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki