P. granatum Blackout Zavese Soba Dekor Spalnica Toplotno Izolirana, dnevno Sobo, Zavese Solid Klasična Draperije, Tekstil Doma

P. granatum Blackout Zavese Soba Dekor Spalnica Toplotno Izolirana, dnevno Sobo, Zavese Solid Klasična Draperije, Tekstil Doma

w13265

Novo

Na zalogi

€6.41 €4.49
Količina

Oznake: za dom, zavese dnevna soba luksuzna, anti blackout, zavese myru, umre zavese, blackout zavese, zavesa za živo soba, doma tekstilne etnične, siva toplotne zavese, koralni zavese.

Nakupovanje toplo spomnil:

1. CENA: Samo za 1 kos zavese.Prodajajo kot eno ploščo, Najbolj okno potrebna dva.

2. Velikost (W, -- width, H -- višina).kot W100xL250cm.

3. Niso Vključeni Rese, Kljuko, Kravato Hrbet.

4. Če želite spremeniti višino, prosim, pustite sporočilo.

Pogosta VPRAŠANJA

O Izdelkih

Mi bomo poslali izdelek v 7 delovnih dni, ko je vaše plačilo, je končan.Vse zavese so ročno izdelani, Kot je to posameznega modela je lahko 1-4 cm odklon.

O Barvo

Vse elemente, ki so za pravi streljanje.Vendar, različnih monitorjev lahko povzroči barvah, da se nekoliko razlikujejo.Tekstilni zavese bo malo barvno razliko za iste colorway če bi se v drugem času.

O Merjenju

Za maxiumum polnost, nakup skupno plošča širina, ki je približno 1,5 do 2 krat širino okna.

O Ladijski

Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete).Vedno uporabite www.apok.si Standardna Dostava/ China Post/ UPS/ Fedex/ EMS.Package 2 kg uporabo express brezplačno shippin (UPS/ Fedex/ EMS).Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Ti stroški so kupci " odgovornost.

O Povratne Informacije

Če ste zadovoljni z vaše naročilo, prosim, pustite nas vseh 5 zvezd, vključno Element, kot je Opisano.Če menite, da lahko delamo bolje,kontaktiraj našo Customer Service prvi.Vam bo dal satisfing odgovor.

Stik z nami

Lahko nas kontaktirate po pusti sporočilo na www.apok.si ali nam pišite, vam bomo odgovorili e-pošti v roku 24 ur.Bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki jih imate, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki