Moker Videz Zaklepanje Ropstva Bdsm Masko, Odprtih Ust Kapuco Nasumice Omejitve Usnje Pas ,Sex Igrače Za Eksotičnih Parov

Moker Videz Zaklepanje Ropstva Bdsm Masko, Odprtih Ust Kapuco Nasumice Omejitve Usnje Pas ,Sex Igrače Za Eksotičnih Parov

w1321

Novo

Na zalogi

€15.61
Količina

Oznake: bdsm, bdsm bodysuit, bdsm maska iz lateksa, bdsm igrač, keytag, obraz masko usnje, bdsm ropstva hlačke, zelena ropstva kapuco, gimp kapuco, jeavy ropstva pas.

BONDAGE IGRAČE ZADRŽEVALNI SISTEM

OBLIKOVANJE: A grommeted kovinski odprtino na sprednji pokrov omogoča vaš suženj dihati.Obstajajo tri trmast, nastavljiv po velikosti trakov s ključavnico zaponke; eno na ovratnik in dva več okoliških glavo.

Oblazinjena na oči.Zelo Mehka nositi.

Ena Velikost Ustreza Večini: Nastavljiva

PACKAGE: 1PC Masko.Bo vaš izdelek pakiran, skrbno, da bi zaščitili vašo zasebnost.Presenečenje darilo za vaš ljubimec, lahko igrate novo spolno igro in boste uživali čustva, ki jih ni nikoli doživel.

MATERIAL: iz PU usnja , Masko je udobno.Lahko uživate strast in seks s svojim ljubimec.

mi bi etiketo element kot "pasu", da bi zaščitili vašo zasebnost.če ne prejmete element,nas obvestite.mi bi slove spora, kot ste zahtevo.zagotavljamo vam, da paket bi se diskretno.Prosimo, ne skrbite.Nobenega Erotično ali Golih Fotografij na paket .

bomo ladja element iz 4 dni v normalnem stanju.ko postavka je na zalogi.tam je malo zamude.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<