Laudation 48V 16ah 13s 5p Visoke Kakovosti 18650 Baterijo za Visoko Moč 800W Električnih Koles. 3200mah Zmogljivosti z 30A BMS Naslov.

Laudation 48V 16ah 13s 5p Visoke Kakovosti 18650 Baterijo za Visoko Moč 800W Električnih Koles. 3200mah Zmogljivosti z 30A BMS Naslov.

w132

Novo

Na zalogi

€254.01 €198.13
Količina

Oznake: 18650 trenutne visoke, bms 13s 48v 25a, 800w skuter, baterija 48v 16ah, bms 13s 48v 20, 18650 baterijo recharg, 18650 balance board, lifeypo4, modeli bms, quadcopter baterijo 3, 7 v 1000mah lipo.

Nudimo vse vrste litijevo baterijo, vzorec obdelavo, OEM, so kakršna koli vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate!Najlepša hvala!

O baterije, pravi zmogljivosti!

Opomba za južnokorejski kupcev:

Vse korejski naslov naloge mora biti postavljen z angleškim naslovom in vaše osebne carinski zakonik, če nimate tega kodeksa,ne Bomo mogli obdelati vašega naročila.Bodite prepričani, da pustite vaš carinski zakonik na naročilu za gladko ven vaš paket.Najlepša hvala!

Funkcija:

1. Celice - razred celice, da poskrbite, da baterije v visoko in polno zmogljivost

2. Zaščita - Dual IC žetonov, da lahko anti-kratek stik, anti-nad polnilnik,

anti-glede na trenutne, anti-preobremenitev

3. Sestavite Tip : Injiciranje Tehnologijo, da bi baterija bolj stabilen.

4. Certifikati : CE, RoHS

5. Dolgo življenjskega cikla, Brez spomina, okolju prijazen.

Baterija Model:48V16ah

Nazivna Napetost (V):48V

Nazivna Kapaciteta (AH):16ah

Vir Odpornost (mΩ):približno 25

Celice Specifikacija;3,7 V 3.2 AH

Celice Kombinacija :5 -vzporedno 13-serije

Cell Size :18650

Celice Količina (vzporedno*niz):65pcs

Odvajanje Cutoff Napetost (V) : 36.4+/- 1V

Polnjenje Cutoff Napetost (V):54.6 v

Ocenjeno Razrešnice Tok (A) :30A

trenutna Največja Razrešnice Tok (A):50A

Največjo navedeno Neprekinjeno Odvajanje Tok (A) : 30A

Največjo navedeno Neprekinjeno Polnjenje Tok (A):5A

Standard Trenutnih Dajatev (A):2A

Čas polnjenja pri Standardnih Trenutnih Dajatev:6hours

Hitro Polnjenje Tok (A):5A

Čas polnjenja pod Hitro Polnjenje Tok:2,5 ure

Polnjenje Temperaturno Območje:-10-25°C

Cell Size (L*M*T ):130*70*245mm

Baterija Teža:3,5 kg

Baterije:800W

Litijeva baterija nakup vodnik

1. Kaj je napetost?

Ni jasno, kaj napetost.Prosimo, preverite izhodno napetost na hrbtni strani od polnilnika.To je na voljo tudi na krmilnik.Če je izhodna 42V, to je 36V.Če je izhodna 54.6 V, to je 48V!

2. Kaj je na baterije velikosti?

Po odstranite baterijo, uporabite ravnilo za merjenje dolžine, širine in višine baterije.Če to ni primerno, če želite odstraniti baterijo, lahko tudi izmerite dolžino, širino in višino notranji premer prostora za baterije.Če potrebujete, da kupite baterije in ga namestite v prvotni lupini, morate izmeriti dolžino, širino in višino notranji premer lupini, in o tem obvesti našo customer service!

3. Kakšna je zmogljivost?

Pod enakimi napetost, ah je sposobnost, ne trenutno.Večje zmogljivosti, dlje teče, ni problem gorenja motorja.Ker isto napetost V, enaka sedanji a, polnilnik ni treba zamenjati.Če je velikost omogoča, lahko izberete večjo zmogljivost!

4. O baterije plug?

Prosimo, da so fotografije priključite na vaš trenutni baterije in ga pošljite v servis.Poskusite, da se ujemajo z isto plug.Če je vtič ni prav, ali črto, ni dovolj dolg, prosimo, odrežite napeljave brez vpliva na uporabo.Baterija je živo, prosimo, cut, žice in se vežejo ločeno!

Poprodajne servisne informacije:

Prevoz:

Pri naročilu, prosimo, izberite način dostave in plačila za naročila, vključno s stroški poštnine.Kot pravilo, smo ladjo blaga, takoj ko je plačilo v celoti zaključena.

Zaradi različnih carinjenje krat v različnih državah / regijah, ne moremo zagotoviti dostave časa za vse mednarodne blaga, ki lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse druge carinske takse, posredniške provizije, carin in davkov pri uvozu v vaši državi / območju.Ti dodatni stroški lahko zbirajo ob dostavi.Ne bomo povračilo prevoza na zavrnil blaga.

Mi ne prevzemajo nobene carine ali uvoznih dajatev.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih dajatev, in kupci, ki so odgovorni za carine.Zavedamo se, da vas skrbi nobenih dodatnih stroškov vaš projekt lahko utrpel.Na podlagi preteklih izkušenj.

Pogosto zastavljena vprašanja:

1. Ne moj izdelek, imajo številko za sledenje?

Da, smo ladjo številko za sledenje za vsako naročilo, ki prihaja z vašega naročila.Lahko preverite stanje pošiljke na ustrezni spletni strani.

2. Je izdelek, enako kot na sliki?

Da, vse fotografije so resnično.Vzeli smo te fotografije sebe.

Jaz sem trgovec.Želim kupiti veliko stvari.Kaj je veleprodajno ceno?

Pozdravljeni, hvala za vaše vprašanje, če želite kupiti večjo količino, prosim, pustite sporočilo, da nas, vam bomo najbolj ugodno ceno, hvala vam!

4. Garancijski dobi: eno leto od uspešnih datum dobave

5. Voda, razstavljanje, modifikacija, dejstvo, da uporabite ustrezen polnilnik, kratki stik, napaka zaradi osebnih razlogov, itd.niso zajete z garancijo.

6. Garancija ravnanje metoda: Običajno bo poslal rezervnih delov kupcu za zamenjavo.Kupec se lahko odloči tudi, da je bil izdelek poslan, da prodajalec za popravilo, vendar kupec nosi vse stroške pošiljanja, vključno s prevoznimi, po tem, ko je bilo poslano kupcu.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki