1M Ekološki Bambus Terry Za Otroka Krpo Plenic Vstavite Večkratno uporabo Super Absorbent za Nappy DIY Dihanje Bambusa Vlaken Tkanine

1M Ekološki Bambus Terry Za Otroka Krpo Plenic Vstavite Večkratno uporabo Super Absorbent za Nappy DIY Dihanje Bambusa Vlaken Tkanine

w130916

Novo

Na zalogi

€20.14 €12.08
Količina

Oznake: eko, Okolju prijazno, baby bambusa, krpo nappy vstavite, plenic za enkratno uporabo, Tkanine, abdl plenic, bambus bombažna tkanina, plesti plenic pokrov, alva baby krpo plenic.

1M Ekološki Bambus Terry Za Otroka Krpo Plenic Vstavite Večkratno uporabo Super Absorbent za Nappy DIY Dihanje Bambusa Vlaken Tkanine

Opis:

Značilnost: stroj za večkratno uporabo plenic vstavite

Material: Bambus

Širina:160 cm (o 63inches) Dolžina:1Meters

Paket Vključuje: 1 meter bambusa frotirne tkanine v plastično vrečko

Barva:Trdna Kot picture show

Naročanje In Plačilo:

Cenimo celotno plačilo mora biti opravljeno v roku 7 dni , lahko pa prekličete vaše naročilo, če plačilo ni bilo, ki jih je v tem času brez predhodnega obvestila.Pišite nam, če vas ne bi plačilo v ta časovni okvir (smo popolnoma razumem), da bi se izognili preklicati naročilo.

Kupec je odgovoren za vse davčne in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.

Sprejemamo mešani, vendar morate, da nam poveste, ŠT.predmetov, ki jih želite kupiti.ŠT.je na sliki.

Dostava:

1. Predmeti se bodo dobro zapakirane pred pošiljanjem.

2. Vedno smo poslati predmet, vaš registriran naslov, da se zagotovi varnost element.Če morate spremeniti vaš naslov, ali želite, nas, da ladja na drug naslov, pls, sporočite nam je, ko oddate naročilo.

3. Predmeti, ki bodo dobavljeni z China Post Letalom/EMS

Obvestilo:

Bodite prepričani, da kupite naše krpo plenice!Naše plenice so narejene z odlično kakovost materiala in varno preizkušen.

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlika stranke v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

Kupci so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine.

Politika vračanja:

1. Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga .Torej, če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete predmete.Kupec je odgovoren za vse nadaljnje poštnine.

2. Kupec se mora obrniti nam v roku 3 dni od vročitve, če želijo na izmenjavo v okvari ali nepravilno poslani predmeti.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

3. Kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.

Povratne informacije:

Če ste zadovoljni z našimi elemente, daj nam 5 zvezdic .Ampak, če nekaj, kar prihaja iz naše blago, ki BISTVENO moti; prosim, prosim sporočite nam.Ne morem vam povedati, kako heartbreaking je, da se glasi negativne povratne informacije, ko ne dobite narejen z nami o tem vprašanju sploh!!

Tako pls obrnite na nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem.Hvala proti.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<