Lovska oblačila Prostem Kožo morskega Psa tad v4 Taktično vojaški Softshell Jakno Obleko Moški Nepremočljiva Boj proti Flis Jakna moški

Lovska oblačila Prostem Kožo morskega Psa tad v4 Taktično vojaški Softshell Jakno Obleko Moški Nepremočljiva Boj proti Flis Jakna moški

w130779

Novo

Na zalogi

€34.94 €24.46
Količina

Oznake: ktm nepremočljiva jakna, prikrivanje runo obleko, lov bo ustrezala, vojaška taktika, taktični boj proti majice, nepremočljiva zeleno jakno, shark moški plašč, taktični boj obleko, vojaške, morski pes kožo, obleko.

Funkcija : Nepremočljiva, topla, zračna, ultra-lahka, odporne na obrabo, anti-statični, vlage wicking

Primerna za športne aktivnosti: kampiranje, rolkanje, self-vožnje, plezanje, smučanje, prostem plezanju, lov, pohodništvo, kolesarjenje, potovanja, izleti Note1: Ta suknjič je Azijski velikost, Azijske velikost je običajno 2~3, manjšo od Evropa/NAS velikosti, vam predlagamo, da izberete 1~2 večji velikosti, kot je običajno.

Velikost(cm) Dolžina Prsi S (cm) 70 106 M(cm) 72 112 L (cm) 73 116 XL(cm) 75 120 2XL(cm) 77 126 3XL(cm) 79 128

Prosimo, Upoštevajte,: Prosimo, pozorno preberite, je pomembno, da se vam, zahvaljujoč 1: Azija velikost je manjša od Evropske, zato primerjati Ramen in Prsi velikost je zelo pomembno. 2: v Vseh velikosti, ki se zagotavljajo za vašo referenco, 1 ~ 3 cm napaka je treba sprejeti, 1 cm, je enaka 0.39 palca. 3: Če niste prepričani o velikosti, nam sporočite vaše Rame in Prsi, mi vam lahko pomaga izbrati bolj primerne velikosti, ampak odločiti se morate, velikost končno. 4: Naše velikost tabele je popolnoma pravilno, če zato, ker je nisi skrbno preverite velikost tabele, po prejemu izdelka ne more nositi, mi ne bodo glavno odgovornost, hvala vam za vaše razumevanje.FIZIČNO ZASLON Visoke Kakovosti in ugodnih cen, ali lastno rabo, ali kot darilo, je zelo primerno,

不送臂章不送臂章不送臂章不送臂章不送臂章不送臂章不送臂章不送臂章不送臂章不送臂章不送臂章不送臂章不送臂章

FIZIČNO ZASLON

Visoka Kakovost in ugodno ceno, ali lastno rabo, ali kot darilo, je zelo primerno,

naše storitve :

Brezplačna Dostava!!Čisto nov z Oznako !Pogoj: Nova vrhunska kakovost; Konkurenčne cene, Hitra dostava;Padec ladijskega prometa je na voljo;Najboljši in Pravočasne Storitve;100% Zadovoljstvo ;Velika popust za velika naročila.Obstaja veliko drugih čudovitih postavke v moji trgovini .lahko si jih ogledate brezplačno.Želim vam srečno podjetja v moji trgovini!

Prodajalec opomni: Od računalniških zaslonov so, kromatične aberacije,

Še posebej med CRT zaslon in zaslon LCD zaslon,ne moremo

da barva naših izdelkov bo točno isto s fotografijami si videl.

Plačilo

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na www.apok.si kot Depozitni, kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih www.apok.si, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

Vrne

V malo verjetnem primeru, da niste zadovoljni z nakupom, smo zadovoljni, da ponujajo vse naše stranke nadomestila (razen izvirne poštnina plačana) ali izmenjav za izdelke vrnejo v roku 10 dni od prejema.

Prosimo, upoštevajte, da vse proizvode, mora biti vrnjeno nerabljeno, v originalni embalaži.Predlagamo vam, da uporabite sledljiv način prevoza, saj ne moremo biti odgovorni amo koli izgubljene predmete.

Če ga želite zamenjati s predmeti, ki jih prejmete, se obrnite na nas roku 3 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

O Povratne Informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Prosimo, da nam vaše povratne informacije.Vaše mnenje je za nas zelo pomemben.Zahtevamo, da se obrnete na nas neposredno PRED vas, da nam vse nevtralne ali negativne povratne informacije, zato smo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<