Svetlo Industrijske Razsvetljave 40 W 60 W 80W E27 Led Garaža Svetlobe 110V 220V Led High Bay Industrijske Svetilke za delavnice, Skladišča,

Svetlo Industrijske Razsvetljave 40 W 60 W 80W E27 Led Garaža Svetlobe 110V 220V Led High Bay Industrijske Svetilke za delavnice, Skladišča,

w130670

Novo

Na zalogi

€10.68 €9.40
Količina

Oznake: e26 led žarnice 110v, sr2ez, e27 led žarnica ce, 1SE, 2 barvo balona, yeelight strop pro, žarnica e40, žarnica e27 led, yeelights namizna svetilka, earphon.

Funkcija:

-- Ultra-Bright LED Garaža Svetlobe: Garaža Svetlobe sprejme High-end LED čipov z vrhunsko kakovostjo diode,zagotavlja 6000 K. dnevna svetloba bela.Največje kritje gađenje dela, lahko dosežejo 360°, je popolna rešitev za vaše temni garaži.

-- Za Varčevanje z energijo In Preprosta Vgradnja: LED Garaža Lučke na E26/E27 znanja, Ne potrebujete orodja, napeljav in Strokovno električarji, Namestitev ni tako enostavno, kot vijačenje žarnice.Zaradi nove LED tehnologija, le nizko porabo energije, porabo energije, zmanjša brez zmanjša svetlost, da je svetlejši kot navadne žarnice, shranjevanje točk kot navadne žarnice,bolj varno.

-- Deformirljiva Oblikovana Lučka: Z ultra-bright nastavljiv aluminum LED glav, ki Se lahko zloži za 90 stopinj, za pokrivajo širok redkih , ki zagotavlja najboljše razsvetljave v zaprtih prostorih izkušnje.

-- Trpežne in Dolgo Življenje; garaža luči so z varno premium aluminija zlitine stanovanje, novo vlivanju aluminija design rešili hlajenje težave, visoko temperaturno odporne in odporne proti koroziji; dissipates toploto hitro pridobiva iz LED žarnice, Stabilno in trajen Pod največjo učinkovitost, zaradi česar so stroški vzdrževanja močno zmanjšati.In varnejša za uporabo.

-- Široka Uporaba: Ta LED Garaža Lučka je primerna za veliko območje za razsvetljavo, Kot so Garaža, Skedenj, Utility Soba, Parkirišče, Predor, Skladišča, Trgovine, Kleti, ipd.

Tehnični podatki: Različica 80W/150W/200W/250W Različica LED Vir SMD2835 LED Količina 80/120/160/200leds Razpon Vhodne Napetosti AC 85~265V, 50/60 hz Barvna Temperatura 6500K za Dnevno Color Rendering Index (CRI) >80 Material Aluminij+ ABS Znanja E26/E27 Žarek Kota 180 stopinj Delovna Doba 50000Hrs

Paket Je Vključeno:

1 x Zložljivi LED Luči, Garaža

1 x Ročni

VARNOST Delujejo:

-UPORABLJAJTE SAMO V ZAPRTIH PROSTORIH

Zunanja uporaba ni dovoljena, zaradi okova ne bi mogel biti neprepustna.

-OPOZORILO

1. Ta izdelek vsebuje visoko intenzivnostjo LED naprave.Da se prepreči trajno oko poškodovano, ne strmite v žarek svetlobe na blizu.

2. Po lučka vklopljena za nekaj časa, to bo vroče,vendar ne vplivajo na običajno uporabo.Če žarnice je treba zamenjati v tem času, ki ga potrebuje, da izklopite in počakajte nekaj časa, nato pa se bo ohladi.

/ O ponudniku /

Na Čas Dobave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena čas dostave

Več Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključek

Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju

Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<