Večnamenski Fleksibilni Gel Ledom za Vroče in Hladno Stiskanje Terapija Učinkovito Lajšanje Bolečin, za Vrat Kolena, Glavo

Večnamenski Fleksibilni Gel Ledom za Vroče in Hladno Stiskanje Terapija Učinkovito Lajšanje Bolečin, za Vrat Kolena, Glavo

w130490

Novo

Na zalogi

€12.32 €8.87
Količina

Oznake: ice paket za poškodbe, gel ice pack, vroče in hladno gel veliki paket, hladno paket, huohou nož, vroče in hladno večkratno uporabo gel paketi, colpac hladni obkladki, , hladno gel toplote, učinek multi pedal, periferni hladni obkladki, .

Bullet Točk:

1、ENOSTAVNO HOT & COLD TERAPIJA: Upogljiv Led paket zaviti odpravlja težav, da ustvarite začasno ledenimi obkladki ali hladno grah vrečko za hladno stiskanje terapijo ali vročem pesku vrečke za vroče stiskanje terapije.Naša non-toksične gel paket lahko uporabijo bodisi kot ledom ali toplote, stiskanje pack in prihaja z nastavljivo velikost elastični trak za odlično prilegajo okoli koli del telesa.

2、PRIROČNO ZA UPORABO: gel paket lahko hranijo v hladilniku za neposredno uporablja, kadar je to potrebno ali se lahko dajo v zamrzovalnik za vsaj 2 uri pred začetkom uporabe.Za ogrevanje aplikacije, si lahko zavre vodo in dal gel paket v vročo vodo za približno 10 minut.Ponovno gel paket lahko enostavno dal v žep.

3、UČINKOVITO BARVE RELIEF & HITREJŠE OKREVANJE: To je zelo priljubljen med športniki za hitro lajšanje bolečin & hitreje izterjave in je idealna tudi za uporabo kot del komplet za prvo pomoč.Hladna terapija je idealna za otekle ali tolkli območjih desensitises lokalni ravni in pomaga nadzirati krvni izgubo, oteklina, vnetje in bolečine.

4、VRHUNSKO ZMOGLJIVOST: gel paket lahko ostanejo hladne za stanuje 2 uri in ohranijo toploto do 30 minut, kar daje način bolje deloval, kot v primerjavi s konvencionalnimi metodami ter odpravlja potrebo po ponovnem toplote paket znova in znova.Sposobnost, da se uporablja stiskanje tudi izboljšuje splošno učinkovitost terapije.

5、USTREZA VEČINI DELOV TELESA: Naše večkratno uporabo led paketi ukrep 12 x 25 cm (5 x 10 palcev), ki smo raziskovali, je sweet spot za pokriva večino poškodb, velika ali majhna.Naš premium soft-touch self-pritrdilni trak omogoča led gel paketi, ki jih je treba priložiti okoli skoraj vsak del telesa: koleno, gleženj, vratu, zapestja, rame, komolca, nazaj (do 44" pas).

Funkcija:

1. Pridejo v sklop 1 večkratno uporabo Najlon gel paketi 11" x 5.9" velikost in nastavljiv pas z vgrajeno stiskanje poliester zaviti

2.Zdrs v gel paket v žep v zaviti, po doseganju želene za hlajenje ali ogrevanje gel pack

3. Nastavljiv trak, ki pomaga dosegli zahtevano stopnjo stiskanja

4. Gel paket ostane mehka in prožna na 0 F

5. Idealen za koleno, komolec, vrat, roke, gleženj, hrbet, itd.

6. Takojšnje olajšanje od bolečine in nelagodje

7.Zmanjša vnetje, utrujenost in hitrejše okrevanje

8. Vrhunsko energijsko učinkovitost - ali lahko ostanejo hladne za stanuje 2 uri in vroče za stanuje 30 minut

9.Najlon gel paketi lahko zamrznejo, ogrevan v vročo vodo ali microwaved

Opis izdelka:

Ime: Gel vrečko in krpo nastavite obleko

Material: PE in potegnite krpo, ki določa

Sestavine: Gel

Velikost: približno 25 * 12 cm/9.84*4.72

Seznam:

1*Gel vrečko

1* krpo nastavite obleko

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki