Roller Mokro Film Merilnik Debeline 0-500um iz Nerjavečega Jekla, Meritev Debeline Orodje Za Barve, črnila, premaz

Roller Mokro Film Merilnik Debeline 0-500um iz Nerjavečega Jekla, Meritev Debeline Orodje Za Barve, črnila, premaz

w130330

Novo

Na zalogi

€100.29 €90.26
Količina

Oznake: edger barve, čopič valj za barvo, dekor roller, slike gel roll, valj za barvo orodje, stene valji, obraz roller y, noge valji, valji piaggio, barve vzorec roller.

Dobrodošli v Lixinsheng P ackaging Opremo Trgovina

Roller Mokro Film Merilnik Debeline 0-500um iz Nerjavečega Jekla, Meritev Debeline Orodje Za Barve, črnila, premaz

Roller mokre debeline nanosa merilnik navodila za uporabo

Mokre debeline nanosa meter je iz nerjavečega jekla, sestavljajo 3 obroči.Zunaj dva prstana koncentrični in enak premer, srednji obroč je 75µm odklon z zunanjim obroči in premer odstopanje 150µm.Torej, to trije obroči' vrh je na isti liniji, in obravnavali kot ničelno črto in obliko višini razlike s spodaj točko, to je merilnik debeline je max obseg.

Mokre debeline nanosa števca je enostavna in hitra meritev orodje za merjenje barve barve in laki, in vseh vrst barv pri delu, njegove numerične je pokazala kot µm.

Ta debelina merilnik ima štiri različne obseg: 0-100 µm, 0-200 µm, 0-500 µm, 0-1000 µm, da zadovolji potrebe različnih panog.

Običaji:

Po vse vrste barv izgradnjo, držite na debelino merilnik s palcem in sredincem, da ujemanje obroč največjem obsegu kontaktnih wiht vlažni film, nato roll za nič.Upoštevajte vlažni film, ki prvič stik z srednji obroč sacle vrednost.Da je debelina mokrega filma.

Roll spet po metodi zgoraj, da preverite, ali gre za prvo merjenje vrednost pravilna ali ne.Ko končate z uporabo, prosimo, čisti in suhi.

Vzdrževanje:

(1) ne naredite škodo za mokro film debeline pločevine, ker bo to vpliva na natančnost.Če obstajajo kakršne koli kršitve na delovni površini, prosimo, zamenjajte ga v času.

(2) Uporaba bombaža z malo topilo, da čisto in suho v zraku potem, ko konča uporabo, vstavite v embalažo polje.Dal nekaj zaščito olje na to, če ga ne uporabite za dolgo časa.

Primerna za široko porabo:

Ta izdelek je suitbale za barve, črnila, lakiranje in tiskarske industrije.

Opomba: Obstajajo tudi druge merilno območje: 0-100 µm, 0-200 µm, 0-1000 µm, pls dobite na spletu ali puščajo sporočila, s območju, ki jih potrebujete.Cene so enake.

Več izdelkov pls prosimo, kliknite tukaj : Xiamen Lixinsheng Pakiranje Opreme Co.,Ltd Trgovina

Kot naslednje je tabela, druge spec. , pls izberite odlično ujemajo standard, ki jih potrebujete.

>>>DT325E LED Ročni Srobescope >>>Pnevmatski Membranski Črpalka BML-15P >>> > Križ Izstopna odprtina Rezalnik

>>>JSCC Nadzor Hitrosti Motorja >>>Inteligentne Krebs Stormer Viscometer >>>Elektromagnetna Sklopka

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<