SOWOLL 3, 4, 5, 6 inch Odrezanje Pripomoček za Rezanje Kuhar Keramični Nož Black Rezilo Kuhinjski Noži 4-Delni Set Pet Barv Za Odločitve

SOWOLL 3, 4, 5, 6 inch Odrezanje Pripomoček za Rezanje Kuhar Keramični Nož Black Rezilo Kuhinjski Noži 4-Delni Set Pet Barv Za Odločitve

w130126

Novo

Na zalogi

€31.11 €8.71
Količina

Oznake: nož set, gos vratu, knive, NOŽ, glasno zrezek nož set, kuhar nož, kuhinjski nož, kuhinja knive, obesek za ključe nož, mini carving nož.

Specifikacije: Nož Rezilo Material: Keramični Nož Ročaj Material: ABS + TPR Nož Kritje Material: PP Paket vključuje 1 * 3-palčni Odrezanje Nož 1 * 4 palčni Pripomoček Nož 1 * 5 palčni Rezanjem Nož 1 * 6 inch Kuhar Nož 4 * Nož Zajema Prosimo, upoštevajte: 1.Zaradi različnih metod merjenja, velikost, barvo in težo izdelka je lahko rahlo napako. 2.Prosim, ne dana v pomivalni stroj.

Plačilo: 1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2) Plačilo je treba vložiti v roku 7 dni po tem, ko si postavite naročila. 3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.Pošiljke: 1) Kitajska Post je naš glavni način dostave.(Če želite uporabljati hitrejši način dostave, pls nam pišite za več informacij) 2) čas obdelave bo 2-3 dni po plačilu preverjanje. 3) Smo samo ladjo, da www.apok.si potrdili, da naslovi.Če želite spremeniti naslov, pls nam email, s 24 ur po tem, ko bi plačilo. 4) TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 5) Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj, če vam v roku 24 ur. 6) lahko naredimo padec ladijskega prometa in pošlji, da bi vaše stranke naslov po plačilu. 7) Davki in skritih stroškov, ki niso vključeni v prodajno ceno.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, katere dodatne stroške, ki bodo pred ponudb/nakupu.Vrnitev: 1) Kupec mora preveriti package ko prejema.Če paket škodo med tovornega prometa, prosimo, da zavrne podpis za paket, in to se bo vrnil k nam. 2) Če morate vrniti se, prosimo, obrnite na našo customer service zastopnik, nam podrobno problem in nam pošljete nekaj fotografij za potrditev.Nato pa dobil naslov za vrnitev. 3) ne moremo prejeli pakete, če kupec vrne po sebi.Ne bomo rešili takem primeru in naj kupec odgovarja za posledice. 4) Garancija zajema zamenjavo ali popravilo. 5) Vsi, ki NISO prodajalec vrne napako za vračilo veljajo za 20% ponovne naselitve pristojbino in kupec mora plačati za vrnitev, ladijski promet pristojbina. (E. g.ste prinesli napačno model ali napačne barve). 6) sprejmemo SAMO v zameno za izvirni paket.Garancija: 1) 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2) Okvarjeni elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.Mi ne popravi ali zamenja predmete z veljavnosti garancije.Povratne informacije: vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki