THINKCAR THINKSCAN 609 OBD2 Avto Optičnega Motorja TCM ABS SRS Celoten Sistem Auto Kodo Bralnik OBD 2 Optičnega Automotivo Diagnostično Orodje

THINKCAR THINKSCAN 609 OBD2 Avto Optičnega Motorja TCM ABS SRS Celoten Sistem Auto Kodo Bralnik OBD 2 Optičnega Automotivo Diagnostično Orodje

w129081

Novo

Na zalogi

€210.50 €141.04
Količina

Oznake: OBD OBD2, OBD2 Skener, diag orodje, profesionalno orodje za diagnostiko, bluetooth odb2, skener, avto diagnostični aparat, brnenje helipad, skener diagnost, ELM327.

Profil Podjetja:

THINKCAR TECH INC, s poudarkom na avtomobilski diagnozo, tehnologija zaznavanja in storitve, se zavezuje, da poglobljeno kombinacija poklicni avtomobilski elektronski diagnostiko in odkrivanje tehnologija, mobilne Internetne tehnologije, big podatki tehnologije, ustvariti avtomobilske poprodajnih storitev ekosistema, ki temelji na diagnostiko in popravilo.

Podpora 4 Sistemi Diagnoza: Motor/Menjalnik/ABS/ zračna Blazina

Diagnostični Sistem Motorja:

Diagnostično orodje, ki lahko pomaga zaznati vžig motorja, vbrizgavanje goriva, zraka in goriva razmerje, in emisij izpušnih plinov pogoji Motorja sistem za krepitev zmogljivosti vozila, varčevanje z energijo in zmanjšanje emisij izpušnih plinov.

Diagnostični Sistem Prenosa:

To naredi veliko smisla v varne vožnje, ko je vaš avto zdrs ali težko premika.Ta diagnostična skener lahko ugotoviti težave prek branje kode v Prenosnega sistema, ali preverjanje zdravstvenega stanja preko live podatki si ogledujete.

Diagnostični Sistem ABS:

Diagnosticiranje z ABS problem bi se vedno začne z vizualni pregled vseh zavore komponent, nato boste morali naložiti ABS kode za povedati, kje je problem, in to je tisto, kar to optičnega dela za vas.

Diagnostis SRS Sistem zračnih Blazin:

SRS, varnost zadrževalni sistem, ki je sestavljen iz učinek senzorji, kontrolni modul, in blazin sami, in to diagnostična naprava lahko zazna vsako elektronsko parameter, da preverite svoje zdravstveno stanje

Podpora 8 Servisne Funkcije:

1.Olje Storitev Reset :

Jasno, olja, lahka, ponastavite olje življenje sistemov vsak čas olja in oljnega filtra so spremenile.

2.Krmilni Kot Kalibracijo:

Opravljanje krmilni kot prilagoditev, jasno krmiljenje senzor napaka pomnilnika in izklop volan opozorilna lučka.

3. Elektronska Parkirna Zavora Reset:

Ponastavitev zavore pad po popravila v elektronska parkirna zavora, sistem končali.Izključite in vključite zavorni krmilni sistem, pomaga pri zavorne tekočine nadzor, odpiranje in zapiranje zavorne ploščice, itd.

4. Baterija Register & Baterije Vzdrževanje:

Ponovno se ujemajo z kontrolni modul in avtomobilizma senzor za baterije odkrivanje bolj natančno, jasno prvotne nizko informacije o bateriji in preprečevanje povezane kontrolni modul iz odkrivanje lažnih informacij.

5. Elektronske Dušilke Položaj Reset & Learn:

Inicializirati dušilke pogoni za privzeto stanje za urejanje dušilke (ali nedejavnosti motorja) operacije natančno.

6. Dizelski Filter za Delce (DPF) Regeneracijo:

Jasno PM (trdnih Delcev) iz DPF filter, skozi neprekinjeno kurilne oksidacije način za stabilizacijo filter performance

7. Tlak V Pnevmatikah Monitor Sistem Ponastaviti:

Reset tlaka v pnevmatikah in izklop tlaka v pnevmatikah MIL.

8. Gorivo Injektor Kodiranje:

Program v novo gorivo injektor številke po zamenjava za zamenjavo tistih prej, ki je programirana v ECU.

Celotno OBDII Funkcije:

Branje Kode : prikaže podroben opis Diagnostična Koda Težave (DTCs)

Brisanje Kod & Reset : izklopi pregled Motorja Svetlobe (MIL), oddaljena od kod in ponastavi monitorjev.

I/M Stanje Pripravljenosti : Prikaže, ali je različne emisije, povezane s sistemi na vozilu ali pravilno deluje in so pripravljena za pregled in vzdrževanje testiranje.

Preberite v Živo Tok Podatkov : Prikaži informacije o neprekinjen tok podatkov iz vozila v živo grafika (krivulje) zaslon.

Pogled Zamrznitev Okvirja Podatkov: Preverite, ali je določeno vozilo pogoji, ki so evidentirani v potovalni računalnik v času, povezani z emisijami okvare.

O2 Senzor Test: Omogoča nalaganje in pregledovanje O2 senzor za spremljanje testnih rezultatov za najbolj nedavno opravili teste iz vozila potovalni računalnik.

Na Krovu Monitor Test: Pridobi in prikaže rezultate preskusa emisij, povezanih s pogonskih komponent in sistemov.

Sestavni del Test: Nekatera vozila komponente je mogoče sprožiti z ukazi, poslana iz optičnega bralnika, da preizkusite svoje opera sposobnost.

Preberite Vozilo Informacije: Prikaže informacije, kot so VIN (Identifikacijska Številka Vozila), CID Vsebina (ID) in CVN (Kalibracijo preverjanje številka), itd.

Vozilo Pokritost In Podpora 8 Jezikih:

Podpora za vsa Vozila po 1996 z OBD2 Protokola.Prav tako podpira 8 jezikih, ki vključujejo angleški, portugalski, ruski, italijanska, španski, francoski, Japonski in nemški.

ThinkScan TS609 Seznam paketov:

1 x pc ThinkScan Orodje

1 x pc User ' s Guide

1 x pc TF Card Reader

1 x pc OBD Diagnostika Kabel

1 x pc USB Kabel

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<