JSLYHS Visoke kakovosti retro čipke morska deklica serije poročno obleko 2020 ženske nov izmenljivi rep poročni obleki Haljo de mariée

JSLYHS Visoke kakovosti retro čipke morska deklica serije poročno obleko 2020 ženske nov izmenljivi rep poročni obleki Haljo de mariée

w12875

Novo

Na zalogi

€122.32
Količina

Oznake: obleko nud poroko, halje snemljiv, žogo obleka ženske, ženske poročne obleke, obleko sre, odklon snemljiv poročno obleko, britney spears slike, sirena obleko sre, fleurs, poročne jumpsuit.

Kupec Obvestilo:

1. Smo factory store.Nudimo izdelke z visoko kakovostjo in nizko ceno.Smo zagotoviti prilagajanje na velikost, barvo in slog 2. Proizvodni cikel je 5-7 dni, tako da, če ste naročilo, naša proizvodnja se je začela.Da bi preprečili izgubo prodajalec, prosim, ne vračila bo. 3. Zaradi proizvodnje izdelka, napaka je 1-3cm, ki ne vpliva na uporabo. 4. Barva poročno obleko, lahko povzroči malo barva razlika zaradi svetlobe, barvni zaslon razlika in druge težave, ki ne vpliva na uporabo.Če vas skrbi barva razlika, prosimo, naročite skrbno.

Pravi kupec fotografijo

VELIKOST KART

Vrnitev in Politike

Če morate vrniti blago, prosimo, obrnite na nas, pred vrnitvijo blaga.Če ne pišite nam, mi bo nočejo vrniti blago.Prosimo, navedite razloge za vrnitev.Prilagojene izdelkov ne podpirajo vrniti.

Dostava

Evropske in Ameriške države, je po navadi 7 do 21 delovnih dni za pomorski prevoz.Večina blago bo dostavljeno v roku dveh tednov, in nekatere stvari zunaj našega nadzora (npr. slabo vreme, politika dejavnikov), se bo mogoče odložiti.Druge države in regije, je po navadi 30-60 dni.Če se to zgodi, samo obrnite na našo customer service in pomagali vam bomo, da preverite in odpravite vse težave.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki