2pcs naravnih Amazonite kamna za kristalno srce meditacija zdravilni kamen mineralnih surovin kamen za poliranje zbirka

2pcs naravnih Amazonite kamna za kristalno srce meditacija zdravilni kamen mineralnih surovin kamen za poliranje zbirka

w128612

Novo

Na zalogi

€7.52
Količina

Oznake: disk poljski, diamond prilagodljiv, pad poljski, granit, kamen abrasic, diamond poljski, grind kamna, diamond pad, Poljski, diamond pad poljski.

Izdelkov podrobno

srce

Izdelek

kristali

raven kakovosti

AAAAA+

teža

About30-45 g(2pcs)

višina

About25-35mm

širina

About30-40 mm

debelina

O 8-15 mm

. izdelave

Način prevoza-Brezplačni prevoz

Obvestilo: zaradi oblike surovega kamna in umetnega rezanje kamna, velikosti ni mogoče obvladati, in velikost izdelka bo imel določene napake.Prosimo za razumevanje.Zagotovili bomo, da bodo nekatere parametre izdelka, ki so do standard (velikosti ali teže).

1.Dobrodošli, da kupite naše izdelke, ko ste prejeli blago zadovoljivo prosim, pustite dobro oceno, da nas, če ne boste zadovoljni, nam, mi bo glede na stanje izdelka, popolno ali delno nadomestilo

2.Vse izdelke v naši trgovini so strel v naravno svetlobo.Poskrbite, da izdelek, ki je intuitiven in res.

3. Če želite prilagoditi izdelek, vas prosimo, da nas kontaktirate in nam s proizvodom slike za izdelavo vaše zahteve in specifikacije.Bomo poskušali naše najboljše, da ustrezajo vašim zahtevam.

4.Če želite debelo veliko število proizvodov ali prilagodite veliko število izdelkov, vas prosimo, da nas kontaktirate in se dogovorite za ceno.Ponujamo vam kvalitetno in poceni izdelkov, da ustrezajo vašim zahtevam.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki