Pole Dancing Razsvetljavo LED Stenska Ura Dekle Plesalka LED Neon Znak Stenska Ura z Osvetlitvijo Plesni Studio Jeklene Cevi, Ples Stenska Svetilka

Pole Dancing Razsvetljavo LED Stenska Ura Dekle Plesalka LED Neon Znak Stenska Ura z Osvetlitvijo Plesni Studio Jeklene Cevi, Ples Stenska Svetilka

w127984

Novo

Na zalogi

€31.24 €28.11
Količina

Oznake: appareil neon led cev 220v 120cm, led neon znak, led znak, velika ura cev, lučka steno, lahke industrije steno, okrajšava za pole dance, neonske luči znak, budilka lučka, neon znak.

Pole Dance LED Stenska Ura

To osvetljena stenska ura je izdelana iz 3 mm prozorno akrilno z Led komponente.Ta 12" krog ura je Led diod, ki svetijo skozi središče ura in sveti številke in robovi.Smo lahko tudi po meri je kakršno koli osebno design za vas, če potrebujete meri izdelan načrt ali za večino naročil poizvedbe, prosimo, obrnite na nas.

Boste dobili 16 Tipke LED Daljinski upravljalnik (glej spodaj), da prilagodite barve ozadja.Z daljinskim upravljalnikom, boste imeli različne svetlobe nastavitev, ki vključujejo za vklop ali izklop luči, premor ali predvajanje, dim ali spreminjanje hitrosti luči in tudi ustvariti mavrico barv.

Daljinski Krmilnik zahtevajo CR2025 baterije (vključene) za delovanje.Tudi, energetsko učinkovite LED osvetlitev ima dolgotrajno življenjsko dobo več kot 50.000 ur.To je kot nalašč za dekoracijo sten in tudi veliko kot darilo.

Smo lahko tudi po meri je kakršno koli osebno design za vas, če potrebujete meri izdelan načrt ali za večino naročil poizvedbe, prosimo, obrnite na nas.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki