8.5 Cm Za Xiaomi M365 Pnevmatike Non-Pnevmatike Za Xiaomi M365 Električni Skuter Vzorec Šok Vlaknati Satja Trdna Pnevmatike

8.5 Cm Za Xiaomi M365 Pnevmatike Non-Pnevmatike Za Xiaomi M365 Električni Skuter Vzorec Šok Vlaknati Satja Trdna Pnevmatike

w12778

Novo

Na zalogi

€14.55 €11.06
Količina

Oznake: xiaomi m365 10 inch, trdna pnevmatike xiaomi, igrača pnevmatike, m365 xiaomi, m365, črna obleka malčka, m365 pnevmatike, xiaomi m365 trdna pnevmatike, vzmetenje xiaomi m365 pro, zaklepanje ključavnice.

Električni Skuter Pnevmatike

Šok absorpcije in odpornost proti drsenju

Gume material, abrazijsko obstojni in anti-slip, kakovostne in trajne.S satja luknjo design, Boljše blaženje sunkov uspešnosti.

Non-pnevmatska

Pnevmatike so vbrizgavanje oblikovani iz okolju prijaznih gumijasti materiali.Vzorec je trdna satja pnevmatike, da ni treba, da so napihnjene, so bolj trpežne.

Uporaba

Električni skuter pnevmatike se običajno uporablja na trgu za 8.5-palčni skuter ena-na-ena model, proso M365 prvotni model.

Enostavna namestitev

Električni skuter pnevmatike je enostavna za uporabo in zamenjavo, ki je prilagojena tako prožno in omejeno tesno, je preprosta za namestitev.

Izbirno Barvo

Skuter pnevmatike je več barv design.Tam so rdeča, modra, rumena, zelena(Kot Slike Prikazujejo) za vas, da izberete.Bi vaš skuter več v modi.

Specifikacija:

Tip: Električni Skuter Pnevmatike Količina: 1 PC Material: Silikon Barva:Rdeča, Modra, Zelena, Rumena, Črna Notranji Premer: 14.3 cm Velikost: 21.0*21.0*5.0 cm/8.3*8.3*2.0"(L*W*H) Neto Teža: 580.0 g/20.5 oz Package:1 * Električni Skuter Pnevmatike

**Naše storitve** Podpiramo Padec ladijskega prometa in trgovini na Debelo.Če imate kakršne koli težave, ko ste prejeli paket,pls počutim svobodno, da nas kontaktirate namesto odpiranja spora ali pusti negativne povratne informacije. **Opozorilo Za Ruski Prijatelji** 1. Prosimo vnesite vaše ime in priimek, vključno z vaše ime, srednje ime in priimek pri določitvi plačila; 2. Prosimo, izpolnite vaš pravi naslov, vključno z vaše Stanovanje Št., Ulica, Mesto, Regijo in državo.V nasprotnem primeru paket bi bilo verjetno treba vrniti! 3. Ne prevzemamo odgovornosti za VAŠE NAPAKE. **Zakaj kupiti pri nas??** Tovarno prodajo, najboljše kakovosti in konkurenčno ceno!dobro preverite vsak Izdelek preden ladja ven! **Dostava** 1. Mi Ladje po vsem Svetu, razen na Kitajskem. 2. Naročila se obdelujejo v 24-48 ur plačilo preverjanje. 3. Pred nakupom preverite, ali vaš naslov pravilen.Ali ne, prosim, popravite ga pred plačilom. 4. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 5. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<