Novo Blagovno Znamko 9 Barve, Bleščice Galaxy Oči V Senci, Paleta Pigment Šimrom Mat Senčilo Za Oči Ličila Flash Sijaj Diamond Shadow Kit

Novo Blagovno Znamko 9 Barve, Bleščice Galaxy Oči V Senci, Paleta Pigment Šimrom Mat Senčilo Za Oči Ličila Flash Sijaj Diamond Shadow Kit

w127729

Novo

Na zalogi

€8.20
Količina

Oznake: miss rose obraza smetana, ucanbe set, 6 barvno senčilo, 3ce, mat senčilo, eye shadow novo, oči, ustnice, cvet skrivnosti make up, senčilo novo, obrvi gel nepremočljiva.

Značilnosti:

Edinstven star flash delcev, v celoti odraža svetlobo

Graditi sevanja briljantno čarobno bleščečih zvezd

Ultra gladek in nežen ilovnata,in naravno fit za kožo.

Ni enostavno priključite pore.Ne ustvarjajo nikakršnih obremenitev kože.

Močan oprijem, nočni delcev ni enostavno, da sodijo

Svetlo in gladko, da ste bolj privlačne

Občutljivo in bogate barve.Tesno vgradnjo s kožo aftre uporabo.

Nepremočljiva in sweatproof

■ Če imate kakršna koli vprašanja pred nakupom, lahko pridejo, da se posvetuje.Radi bomo odgovorili na kakršnakoli vprašanja o izdelku za vas, ki temelji na načelu stranke najprej in ugled, vključno kakovost in učinkovitost izdelka;

■ Naši izdelki so upoštevani vsi v naravi, in smo poskušali naše najboljše, da obnovite resnico.Vendar pa, zaradi vpliva veliko dejavnikov, kot so vreme in izpostavljenosti in vpliva programske opreme za računalnik, zaslon in druge dejavnike, lahko pride do rahle barvne razlike, ki je ne kakovosti problem.

1) Ta trgovina je mogoče mešati!

2) Po-prodajne težave: dobiček, je zelo majhna, in so mogli nositi po-prodajnih storitev.V primeru vrsto težav, kot so nezadovoljstvo z izdelkom ali škodo na cesti, blago se lahko zamenja, vendar brez vračila ali popust, je sprejeta!Tovorni promet ustvarila krije kupec!Prodajalec ne nosi tovorni!

3) sprejem naslov in ime prejemnika, prosimo, navedite telefonsko številko v podrobnosti, še posebej, telefonsko številko, mora biti sprostil!Po tem, ko je blago poslala, kupec prenese naslov ali vrnitve blaga zaradi kupca razlogov.Tovorni promet, ki nastanejo, krije kupec sam!

4), medtem ko prejema blaga, se prepričajte, da preverite blago v prisotnosti Kurir!Če primanjkuje, se prepričajte, da nas kontaktirate na čas!Ne pridejo in nam povejte, kaj ni bilo prejeli po podpisu za to.Prejemnik bo nosil težave po podpisu za to! (Guard znakov v imenu mene, in tistimi, ki niso znak za mene so tudi šteje kot znak za)

5) hitrost problem: veliko blaga, ki se lahko pošiljajo.Logistika je v bistvu približno teden dni.Problem hitrost je tudi problem, da je bil moti nas ves čas.Prosimo, bodite previdni, če ste ga je nujno treba izdelkov ali nimajo potrpljenja, včasih vreme vpliva na hitrost express dostava.Ne vprašajte nas, ko bomo prišli.Mi vam lahko pomaga pri ekspres, vendar ne moremo nadzor express dostava bodisi!Ne motijo nas, ker hitrosti hitre dostave in odnos posameznih kurirske!

6) ne sprejemajo nizke rezultate: spoštovani, če obstaja kakršna koli vprašanja po obravnavi na zgornja vprašanja, se lahko neposredno posvetuje!Naši trgovini ne sprejema: ni nobenih daril, dostava je počasi, Kurirske odnos ni dobro, blago ni tako dober, kot je pričakovano.Izdelek je razdeljeno na cesti, ampak če ne boste rešili te probleme, nizek rezultat, ki bo ustvaril!

7) zaradi prodaje blaga v fizičnih trgovinah, mi ne izključuje pomanjkanja po naročilu blaga.Bomo dobaviti blago strogo v skladu staršev naročila.Če je pomanjkanje, bomo stik kupca po telefonu!

8) o izdelku, fizično slike, vendar ne izključuje barva razlika zaradi različnih zaslonu!Končno, upam, da lahko vsi uživajo sami, skupen razvoj in korak naprej skupaj.

Express: prekomerno telesno težo, da Guotong, najprej ponovno izdajo Yunda

logistika: izbirno ali pomagali vam bomo z naključno dostava

■ Cenimo vsak pohvale zelo veliko.Če menite, vse nezadovoljstvo po prejemu Dongdong, prosimo, obrnite na mojo službo Wangwang hitro in bomo zagotovo vam pravilno rešitev.Prosimo, pripombe po reševanju problema za vas.Prosim, ne dajejo srednje ali slabo komentar, brez da se obrnete na lastnika trgovine.Prav tako bomo pritožujejo zlonamerno negativne komentarje do konca.Prosimo za razumevanje......

■ Vztrajamo na kakovost, najbolj poceni, najhitrejši servis in najbolj pravi izraz-poštenost, obojestransko korist, v skladu z besedami in dejanji; Naj vsakdo nakupovanje tukaj dobili-iskren odgovor.

■ Če kupec prejme paket, najprej preverite zunanji paket paket na osebo (pred osebje), in odprite paketa, da preveri vsebino, da potrdite, da blaga, ki ste jih prejeli v skladu za opis proizvodov, ki ste jo kupili, se lahko prijavite samo za vaš paket, če imate slike, specifikacije, količina, in nobene škode.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas v času.Če preverite in se prijavite za to zasebno, mi ne bo odgovorna za kakršna koli vprašanja.Hvala, ker ste.

■ vrnitev in izmenjavo težave s kakovostjo: skrbno preverite po prejemu blaga.Če resne težave s kakovostjo najdete, prosimo, da predloži ustrezne slike in jih poslati v roku treh dni.Ni vrnitve ali exchange bo treba za več kot tri dni.

■ ocenjevanje: Če ste zadovoljni s svojim proizvodov in storitev, se, prosimo, vzemite si čas, da oceni potem, ko je blago prodano.Naša rast ni mogoče ločiti od tvoje.S tvoje, bom naredil bolje.

■ o učinkovitosti in alergijo izdelkov za nego kože, verjamem, da ste vsi zelo dobro vedo, da je veliko stvari, ki se razlikujejo od osebe do osebe......Vsakdo ima različne tipe kože, tudi če so mastno, bodo tudi razlog za različne rezultate zaradi objektivnih dejavnikov, kot so absorpcije/vreme/okolje/metode.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<