Duszake Selfie Obroč Svetlobe Telefona In Dodatno Razsvetljavo Noč Teme Selfie Povečanje Za IPhone Plus Samsung Pametni Telefon

Duszake Selfie Obroč Svetlobe Telefona In Dodatno Razsvetljavo Noč Teme Selfie Povečanje Za IPhone Plus Samsung Pametni Telefon

w127699

Novo

Na zalogi

€8.20 €3.86
Količina

Oznake: lučka photo, Obroč Svetlobe Nastavek Za Dolgo, obroč svetlobe palico vampi, lampa obroč, obroč selfy, lučka obroč, obroč svetlobe led vampi, obroč svetlobe ultra, lučka led obroč, obroč za razsvetljavo mini vampi.

Itao Povezava

Led Selfie Obroč lahki Prenosni Bliskavica Fotoaparat Telefona Fotografija Obroč Svetloba Krepitev Fotografije za IPhone, Samsung, Roza, Črna

TRI NASTAVLJIVA SVETLOST PRESTAV: lahko prilagodite svetlost svetlobe s pritiskom krog gumb, da izpolnjuje vaše potrebe v različnih dim okolje.

CLIP-ON VSI PAMETNI TELEFON: To clip-on design paše vse pametne telefone/ipad/tablični računalniki/prenosni računalniki za boljše selfie fotografije/videoposnetki,se lahko uporablja tudi kot luč.Non-slip silikonsko blazinico omogoča, da je posnetek na trdno, a ni vrag vaš telefon.

ENOSTAVNO UPRAVLJANJE IN IZVAJANJE: Zelo preprost za uporabo, samo treba pritisniti na gumb, da bi dobili luči, in prilagodite svetlost svetlobe.Približno 3" zaokroženo design, zaradi česar je zelo prenosljiva.Deluxe videz ujemal z vašim luksuz.

Ionskih BATERIJ za polnjenje: To se napaja z vgrajeno litijevo baterijo, ponovno polnjenje z USB kablom(priložen v paketu?.

36 DOLGOTRAJNO LED ŽARNICE: 33 LED žarnice,luči bodo mogli zagotoviti dovolj razsvetljavo za vas, da veliko selfies, ki zagotavlja neprekinjeno LED luči, manj toplote in s svetlo svetlobo pri šibki svetlobi scene.

Glavne Značilnosti

1. 3 Stopnje Svetlosti Izhod

2. Izdelani za Iphone 7 Plus/Iphone 7 , Iphone 6 Plus/Iphone 6, Samsung, Xiaomi, Huawei telefonov, iPad Zrak/iPad mini, Prenosnik itd.

3. Modna Barva Design, Barve inlude Roza ,Modra, Bela in Črna

4. Enostavno vzeti fotografija charmy oči.

5. Posnetek na telefon dovolj tesno,

6. Prenosni Velikost

Package Seznam:

1* USB Kabel za Polnjenje

1* Obroč LED Luči

Kako jo Uporabljati?

1. Pritisnite stikalo za vklop in ponovno pritisnite gumb za vklop raven svetlosti.Obstajajo 3 stopnje.

O Izdelkih

Vsi izdelki prikazani, so 100% resnična in fotografije so upoštevani vsi sami.

O Garancijo In Vzdrževanje

1. Sprejemamo zameno za nezadovoljivo predmetov.

2. Prosimo, pišite na poročilo neustreznih izdelkov v roku 30 dni po prejemu.

3. Vrnjeni izdelki morajo priti z original deli, pribor.

4. Vračilo bo izdan, ko smo prejeli vaše vrnjene artikle.

5. Kupec je odgovoren za vse vrnitev stroški pošiljanja

O Pošiljki

1. Če ste naročilo, vam bomo poslali postavke v 3 dneh, ko je vaše plačilo je potrjeno.

2. Pošiljke, ki jih na Kitajskem Post Registriranih Air Mail za manj kot 2 kg blaga v 15 do 35 delovnih dni.Če potrebujete element nujno, prosimo, kontaktirajte nas za express dostava.Bomo izračun express ladijskega stroškov za vas.

3. Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske takse, dajatve in davki za uvoz v vaši državi, če z DHL, UPS, FEDEX, EMS.Te dodatne pristojbine, ki se lahko zbirajo s hitrimi prevoznikov.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov.

4. Če je naslov v Oddaljenem območju, FEDEX, DHL ali je sistem, vam bo pustil sporočilo, da vas obvestim.Boste morali plačati dodatne 35USD daljinsko dostave takse, Fedex, DHL ali.Če jih ne želite plačati tej samoti plačilo, lahko spremenite drugi dostava.

O Vrnitvi & Vračilo

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 7 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

1. Prosimo, preverite informacije o sledenju za sledenje spletni strani: 17track.net

2. Prosimo, da nas kontaktirate po www.apok.si masaža

3. Oglejte paket in Postavka pazljivo vstavite, ko ste prejeli paket naenkrat.

4. Prosimo, Upoštevajte,: Moški naredil napake, ni zagotovljeno, kot so poškodbe po uporabi, vandalizem, goljufajo in tako naprej.

Povratne informacije

Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosim, pustite nas 5 zvezdic pozitivne povratne informacije!Kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate, vam bomo ponudili hiter odgovor in najboljšo rešitev za vas.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki