Bambus Škatla za Shranjevanje Predali Utensil Predali Nož za Shranjevanje Imetniki Kuhinjski Pripomočki Pripomočki za Domačo Uporabo

Bambus Škatla za Shranjevanje Predali Utensil Predali Nož za Shranjevanje Imetniki Kuhinjski Pripomočki Pripomočki za Domačo Uporabo

w1275

Novo

Na zalogi

€23.60 €13.45
Količina

Oznake: BAMBUS, vrečko vikend, bambus kvadratnih škatla za shranjevanje, kul roza, organizator pripomočke predal, okno leseno, bambus ploščice škatle, plastični bazen za shranjevanje, bambus predal, bambus košarico pare.

Opis

Organizatorji 5-Reža Bambusa Jedilni pribor Predal Organizator bo prinesla upscale dobro izgleda in da bi vaši kuhinji ali kateri koli prostor v hiši. 5 prostoren oddelkov, razporejenih v praktično postavitev; vse pravokotne oblike, zato se odločijo, ki utensil gre kam.To stilsko pladenj je primerna za uporabo v kuhinji, kopalnici, dnevno, nečimrnosti in junk predali.

Značilnosti

- Barve: Kot na slikah je prikazano.

- Material: Naravni les.

- Velikost: 35.5 x 26 x 5 cm.

- KD Organizatorji: dokaz, da resnično funkcionalno doma shranjevanje.

- Stilsko pladenj za kuhinjo, kopalnico, dnevno, nečimrnosti in junk predali.

- 5 velikodušno oddelkov.Močno bambusa ima lepo lesa zrn.

- Uporaba v kuhinji, za vilice, žlica, nož, utensil in gadget organizacije; v kopalnici kot kozmetika delilnika; v utility soba, kot strojne opreme pladenj; v pisarni za shranjevanje zalog.

- Bambus je okolju prijazen in trajnostni rastlin - okoljsko odgovorno alternativo leseni pladnji.

1 * Bambusa, Kuhinjo, Jedilni Pladenj Nastavljiv Predal Škatla Za Shranjevanje Pladenj

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<