Za Honda Rebel CMX 300 500 2017 2018 2019 Zadnje Zavorne Tekočine v Rezervoarju Straže Kritje Zaščitnik Reble 300 500 Upornikov Deli za motorno kolo

Za Honda Rebel CMX 300 500 2017 2018 2019 Zadnje Zavorne Tekočine v Rezervoarju Straže Kritje Zaščitnik Reble 300 500 Upornikov Deli za motorno kolo

w127496

Novo

Na zalogi

€13.43 €9.00
Količina

Oznake: nalepke honda xre 300, steklo honda gl1500, 250 honda upornik, honda upornik, upornik, upornik 300, cirkus zoomer, 300 sherco, honda ssf, honda 500 cmx upornik.

Opis Dobrodošli prijatelji iz vsega sveta prihajajo, da naša trgovina, smo TMOTORRIDER v www.apok.si franšizne trgovine ,Tukaj boste našli vaš najljubši motorno kolo, pribor in se veselimo sodelovanja z vami.Smo zelo prizadevamo, da bi najboljše blago za svojo hišo na najhitrejši hitrosti.Če ste zadovoljni z blagom, vas prosimo, da nas s petimi zvezdicami.Če niste zadovoljni z blagom, ne podajam sporov, se obrnite na nas, mi vam bo dala najbolj zadovoljiva rešitev.Najlepša hvala.

za 2017 2018 2019 Honda Rebel CMX 300 500 Zadnje Zavorne Tekočine v Rezervoarju Straže Kritje Zaščitnik Reble 300 500 Upornikov Motocikel Deli Specifikacije: ➤ Pogoj: 100% Čisto Nov ➤ Material: Ultra-Natančen CNC Aluminija Zlitine,lahka in trpežna.Dobra korozijska odpornost, visoka žilavost in ne deformacije po dolgih uporabo času. ➤ Barva: črna/zlata/rdeča ➤ Količina: 1 kos

Funkcije: 1:Zaščito zavorne tekočine v rezervoarju,zmanjšanje hitting iz peska in kamnov, zmanjšanje razmaščevanje dež.

2:Visoka kakovost in zelo vzdržljiv.

3:Nadgraditi svoje kolo z bolj privlačen videz!

Opremljanja: Za Honda Rebel CMX 300 CMX300 2017-2019

Za Honda Rebel CMX 500 CMX500 2017-2019 Paketu: 1 kos*Zadnje Zavorne Tekočine v Rezervoarju zaščitnik CMX 300 CMX 500 2017 2018 2019 To je poprodajnem del, združljiv seznam je samo za referenco, prosimo, preverite velikost je primerna za vašega motornega kolesa pred nakupom.Hvala.Opomba: -1.Prosimo, dovolite 1-3 mm, razlikuje zaradi ročnega merjenja. -2.Zaradi različnih zaslon in drugačni luči, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Nismo mogli zagotoviti ujemanje barv vaše kolo dobro,prosimo, preverite barvo skrbno befor ponudbo.Hvala za vaše razumevanje. -3 .smo paketni je tudi, da je iz lomljenega, vendar smo omenjeni ne jamči, da bo treba zdraviti tudi z poštar, tako da, če ste prejeli poškodovan paket, prosimo, obrnite na nas.

Plačilo

*Plačate lahko s pomočjo Alipay, Visa, MasterCard, QIWI, Maestro, WebMoney, Boleto in bančno nakazilo, in še več.Več možnosti plačila bodo na voljo na www.apok.si v prihodnosti. *Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

Pošiljko

Čas dostave je o 7-60 delovnih dni. *Mi Ladje po vsem Svetu, razen oddaljenem kraju. *Postavke dostava večini držav, ki so v 10 do 30 delovnih dni,drugi oddaljenem kraju bo trajalo približno 60days. (1) Q:Ko sem, da plačilo, kaj času lahko pošiljajo?A:Dobavljeni v roku 48 ur in zagotavljajo številko skladbe. (2) V:Kako dolgo bom prejel parceli?Če niste prejeli,kako lahko naredim ?A:Glede na državo, 7-60 dni.Več kot 60 dni, ne prejme, Bomo povračilo denarja za vas. (3) Q:Če blaga, ki imajo težave s kakovostjo, kako lahko naredim ?A:Prosimo, obrnite na nas, bomo rešiti problem.Če kupci želite vedeti podrobnosti stroške dostave, prosimo, obrnite na nas in vam bomo zagotoviti razumne možnosti prevoza.Garancije, Če kupci potrebujejo, da bi vrnili, se, prosimo, pogovorite se z nami vrnitev programa.Ne glede na to kupci, ki imajo kakršne koli težave se obrnite na nas v vsakem trenutku.Sprejemamo kupci dober nasvet, in si prizadevati, da zagotovi boljšo izkušnjo nakupovanja.Nenehno dajejo kupcem prednostno koristi cena, pozoren lep pozdrav.Povratne informacije cenimo vaše pozitivne povratne informacije. (a) Ko ste zadovoljni z nakupom, smo iskreno upam, da lahko pustite nas POZITIVNE POVRATNE informacije S petimi zvezdicami za vse rating elemente: Prav tako, vam bo pustil pozitivne povratne informacije za vas.Element, kot je Opisano : 5 Zvezdic Komunikacija : 5 Zvezdic Dostava Hitrost : 5 Zvezdic Prosim, ne nam 4 zvezdicami ali manj, to bo bolelo naše podjetje je zelo veliko, saj smo se bodo kaznovani z www.apok.si. . (b) Če ne boste zadovoljni z nakupom, prosimo, obrnite na nas pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.Bomo dobili nazaj, če vam v roku 24 ur, delo z vami, dokler ne boste zadovoljni.Storitev Smo iskreni prodajalec na www.apok.si.Vse naše predmeti prihajajo iz Kitajske, z visoko kakovostjo.Prosimo, Ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli za pošiljanje e-pošte z mano vaša vprašanja, vam bomo odgovorili v roku 48 ur.hvala.zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo in upam, da dolgoročno sodelovanje z vami.Pišite nam, če vsak ladjar poškodbe, izgube, okvarjen element, bomo obdelali vračilo ali ponovno ladje v 24 urah.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<