Latumab Krmilnik Odbor za LTN190W1-L01 / LTN190W1-L02 LVDS 19" LCD Display Driver Odbor 1680×1050 HDMI+DVI+VGA

Latumab Krmilnik Odbor za LTN190W1-L01 / LTN190W1-L02 LVDS 19" LCD Display Driver Odbor 1680×1050 HDMI+DVI+VGA

w127247

Novo

Na zalogi

€18.81 €15.99
Količina

Oznake: 9 lcd zaslon, 40 pin lcd krmilnik odbor vzvratno, 40 pin lcd odbor, aun lcd-zaslon, 10 palčni lcd, 50 pin lcd-zaslon controller board, mt561 b, nadzorni zaslon, zaslon vga, lcd vesolja.

Latumab Krmilnik Odbor za LTN190W1-L01 / LTN190W1-L02 LVDS 19" LCD Display Driver Odbor 1680×1050 HDMI+DVI+VGA

LCD Krmilnik Odbor:

HDMI, DVI, VGA, AVDIO LCD Odbor Dela za LVDS Vmesnik LCD Zaslon

LCD-Napajanje: 12Vdc Več kot 2A. (Priporočamo uporabo 12V/3A~12V/4A LCD-adapter za napajanje)

Pridejo V Pripravljenosti Model, Če Ni Vhodnega Signala

Pripravljenosti Model

Video Vhod: HDMI, DVI, VGA

Audio Vhod: HDMI

Audio Izhod: Zvočniki Priključek

OSD: brightness (Svetlost) Contrast Auto Jezik In Tako Naprej

Jezik: Angleščina Francoščina Nemščina Španščina In Tako Naprej

Odbor Velikost: 125 mm x 58mm x 17 mm

Seznam vsebine :

1× HDMI VGA DVI LCD Controller Board M. NT68676

1× Inverter Odbor

1× Signalni Kabel

1× Tipkovnico S Kabel

Združljiv z:

LTN190W1-L01

LTN190W1-L02

Prosimo, upoštevajte,:

*Če ne zagotovi model, prosimo, ne oklevajte, obrnite neposredno na nas.

*LCD-adapter za napajanje potrebujejo 12V 3A, ki niso vključeni; Če potrebujete kupite adapter moči, prosimo, contactus.

*Slike so samo za referenco.Bomo tekmo ustrezno odbor v skladu z naročiti model.

FQA:

Q1: LCD-zaslon prikazuje črn zaslon po vklop.

--A1: 1. Prosimo, potrdite, ali se osvetlitev zaslona kabel priključen na booster odbor(inverter odbor).Če ne, ga priključite napajanje in znova.

2. Naredite nekaj izmenjavo test: Sprememba vhodnega signala za testiranje; Spremeniti napajalnik za testiranje; Spremeniti signal vir za testiranje; Spremeniti v signalni kabel za testiranje; Spremeniti LCD zaslon na test.In tako naprej.

Q2:signalnega kabla ne priključite na zaslon priključek.

--A2: Če je vaš zaslon je eDP spojnik zaslona, vendar si kupil odbora, ki so primerni za LVDS priključek zaslona.Na primer, če je vaš zaslon LP156WX4-TP(X)(X), vendar boste dobili krmilnik odbor, ki ustreza za LVDS krmilnik krovu, kot LP154WX4-TL(X)(X), ne bo tekmo zaslonu.Nato prosimo, izberite vrniti razlog "dobili napačen izdelek".Ali se obrnite na prodajalca prvi.

V3: LCD zaslon, na sliki ni prikazano pravilno ali kažejo tudi beli zaslon.Ali LED tipkovnica utripa rdeče in zeleno izmenično.

--A3:1. Poskrbite, da je signalni kabel, ki se priklopi na LCD zaslon priključek s pravo smer. (Pin1 na Pin1, nekaj plošča priključek kabla je lahko sestavljen z dveh smeri, tako da včasih, ko jo spremenite nazaj smer, to bo dobro delo)

2. Prosimo, preverite, ali je ločljivost zaslona LCD je enako, kot je ločljivost zaslona LCD controller board (Prosimo, da upravljavec odbor link za nakup, ki je označena združljiv ločljivost, uporaba zaslona vrsta iskanja na omrežje, da potrdite svojo podporo resoluciji), če ne, kontaktiraj prodajalca, nekateri odbori po posodobitvi strojne programske opreme bo odpravil to težavo.

V4: ali se Na LCD-zaslonu ni slike, vendar je zelo temno. (Uporaba svetlobe baklo če želite preveriti, ali notranjosti na zaslonu sliko ali ne)

--A4: Prosimo, potrdite, ali se osvetlitev zaslona kabel priključen na inverter odbor (booster odbor).Če za povezovanje pogoj je OK, morda inverter odbor zdrobljen, če ulov to težavo, se obrnite na nas, mi lahko pošljete zamenjavo.

V5: zaslon ohranja ponovni zagon po vklop.

--A5: vhodni tok moč tok je premajhen, prosim spremenite tok z večjimi izhodni tok (2A ali večja od 2A)

V6: Vklop, po nekaj sekundah, bo zaslon gre črn zaslon.

--A6: Če ne priključite signalni kabel (ni vhodnega), da bo vstop v način pripravljenosti po nekaj sekundah moči.Povežite vhodni signal ob vklopu in uporabite tipkovnico, da preklopite na ustrezen kanal.

V7 : Ko ne priključite signalni kabel LCD, napajanje na krovu, tipkovnica LED rdeče ali zelene.In potem, ko priključite kabel LCD zaslon, tipkovnica LED je izklopljena.

--A7: To je posledica opredelitev signalni kabel, napačna, se obrnite na prodajalca, da potrdite, če je prodajalec je združljiv LCD zaslon signalni kabel ali ne.

V8.: Računalnik zazna, da voznik odbor je povezan ampak LCD zaslonu ne prikaže.

--A8: Če HDMI ali DVI signal priključen.Prosim nastavite na računalnik za zagotovitev, da HDMI izhod DVI, ki je na voljo.

V9: Ločljivost je ne podpira.

--A9:1. Prosimo, spremeniti v druge resolucije, da potrdite, če jih lahko prikaz normalno ali ne.

2. Vhodna ločljivost, ki je v nasprotju z LCD menu ločljivost zaslona, to je posledica, da je LCD zaslon krmilnik odbor piše skupna ločljivost, ki ustreza posebnim sklepom, in nadzorni odbor meni prikazuje skupno resolucijo.Če želite, da se prikaže isti resoluciji, ki jo potrebuje za spreminjanje EDID podatkov na LCD zaslonu.Če naletite na to stanje ter potrebo po izboljšanju to, prosimo, obrnite na nas.

Q10: zaslon prikazuje več barv, fotografijo, spreminjanje, ko si samo moč odbor ali Barvni zaslon prikazuje tovarniško način OSD ob vklopu in vhodnega signala na krovu.

--A10: To je tovarniško način, prosimo pomoči za uporabo tipkovnice tipka ZA vklop/IZKLOP, da izklopite odbor, nato vklopite, se bo samodejno zapreti tovarno način, in bo deloval kot običajno.

V11: LCD zaslonom original kabel ne more biti povezan na krmilnik odbora.

--A11: Prosimo, odstranite izvirno signalni kabel, ki prihaja z LCD zaslonu in uporabite kabel, ki smo opremljeni z upravljavec odbora.

V12: Za Tip-C odbora po Tipa C je povezan, ni signal na LCD zaslonu.

--A12: Prosimo, potrdite nakup povezavo.Če en Tip-C se uporablja za napajanje in druge se uporablja kot vhodni signal, oba Tipa C mora biti povezan.

Q13: Če za uporabo Tip-C povezati s Telefonom, se ne more vklopiti ali svetlosti, ki je zelo nizka.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki