All-inclusive Kavč Kritje Elastičnost Stretch Anti-slip Pohištvo Slipcovers Stol Zaščitnik Enojni Sedež Kavč Počivalnik Kavču Pokrov

All-inclusive Kavč Kritje Elastičnost Stretch Anti-slip Pohištvo Slipcovers Stol Zaščitnik Enojni Sedež Kavč Počivalnik Kavču Pokrov

w126653

Novo

Na zalogi

€20.96
Količina

Oznake: slipcover za fotelj, pokrov kavč stretch, stol kritje za kavč, stol kralj, pohištvo za varstvo zajema, fotelj kritje kavč, stol pokrov, roko stol pokrov, rattan sedež, počivalnik stol pokrivajo velike.

Paketu: 1 x Stol, Počivalnik Pokrov

Specifikacije:

Material: 85% poliester + 15% spandex

Barva: Zelena / Črna / Jezero modra / Rumena zeleno / rdeče Vino / Kava / Peacock blue / Yellow / Bež / Svetlo siva / Temno siva / Temno modra / Slonokoščena bela / Frosty pesek / Vijolična, rdeča(15 barve na voljo)

Velikost: Prikazano na sliki

Vzorec: barva, Ananas kariran

Redni Splashproof vode

Slog: Enostavno

Fit: Stol, Počivalnik

Značilnosti:

Odlično Tkanine: Na Počivalnik slipcover je iz 85% poliester, 15% spandex tako, da je zelo raztegljiv, da je skladna z vašo pohištvo je obrisi za custom-fit videz.

Funkcija: Razen za dekorativne funkcije,počivalnik stol zajema tudi zaščititi vaše pohištvo iz madeže, madeže, obrabo in trganje.Vredno nakupa za družine z otroci in domače živali.

Odlično Prilegajo: Two-way stretch tkanina, ki bodo sledili v vsakem kotičku počivalnik stol, vključno z orožjem.Zelo ujema z šiv podrobnosti.Je brez naramnic in spodnji elasticized design pokrov ostanejo v veljavi tudi brez premikanja.

Strani pocket design, lahko dajo vaš daljinski upravljalnik, očala ali majhnih predmetov na stran žep za lažji dostop.

Vzorec Oblikovanje: oblikovanje vzorec je kot nalašč blendof klasičnih in sodobnih,pomeni koncept harmonično okolje.Klasična polne barve, lahko tudi v kombinaciji z različnimi pohištvo stilov.

Pranje in Nego: Ta počivalnik slipcover je enostavna za nego.Pralni stroj v hladno vodo, bobnasti suh na nizko toploto, prosim, ne belilo ali železa, ga.

Enostaven za namestitev: Preverite, ali je namestitveni vodnik previdno, da se lahko končal v okviru 10 minut za eno osebo.

Opomba:

1. Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2. Prosimo, dovolite rahlo odstopanje za merjenje podatkov

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki