Velemojster Demonski Gojenje Mo Dao Zu Shi Lan Wangji Ostra Lase Palico Krono Pokrivala Kanzashi Cosplay Prop Wei Wuxian

Velemojster Demonski Gojenje Mo Dao Zu Shi Lan Wangji Ostra Lase Palico Krono Pokrivala Kanzashi Cosplay Prop Wei Wuxian

w126525

Novo

Na zalogi

€14.66
Količina

Oznake: hanfu lasuljo, lan wangji hoodies, hanfu ženske, dao mo, da, cosplay krono, hudič palico, strešnik, tian guan, tradicionalna kitajska nevesta dodatki za lase, anime čarovnica.

Opis

100% Čisto Nov & Visoke Kakovosti

Material: Epoksi Smolo

Package vključeni: 1pcs*Pokrivala

Prosimo, Upoštevajte,:

Glede na ročno merjenje, morda 1-2 cm razlika , zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe .Hvala!Plačilo

Smo le ladja predmet na voljo naslov.

Plačilo mora biti plačan v roku 3 Dni od datuma nakupa.Dostava

Za Mednarodni Kupci, Prosimo, Upoštevajte:

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

1.Prosimo, prepričajte se, da je naslov pravilen, preden jo kupite.

2.Opozarjamo, da mednarodni ladijski promet običajno traja dlje, kot domačih, kot je to, ki temelji express storitev in običaje.

Dostavo opozarjamo, da mednarodni ladijski promet običajno traja dlje, kot domačih, kot je to, ki temelji express storitev in običaje.Vsi predmeti, ki bo odpremljen v roku 1-2 delovnih dni po prejemu plačila.Glejte spodnji tabeli najdete podrobnosti o ravni storitev. * Ladijski promet pristojbina je tudi lokalni predajo in embalaža pristojbina. * Po tem, ko smo poslati predmet, bomo vnesite številko za sledenje.Politika vračanja element, ki se prodajajo na "kot je", prosimo, vprašati vsa vprašanja, preden ponudbe, da bi se izognili pridobivanje element, ki ga niso zadovoljni s.

Vrne element, ki mora biti nov, unworn in v svoje prvotno stanje.

Postavka mora biti vrnjeno v originalni in neporabljene stanje in Nikoli montiran.Pišite Nam, Če vas je na vsa vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate preko sporočilo, se bomo odgovori vaš e-pošti v roku 24 ur ( razen ob vikendih in praznikih).Če ni odgovora v roku 24 ur, vas prosimo, preverite spam v vaš poštni predal ali poskušali stopiti v stik z nami spet.Potrudili se bomo rešiti vašo težavo v najkrajšem možnem času.Zahvaljujemo se vam za vaš obisk in dobrodošli nazaj. ^_^ Prosimo, da nas kontaktirate preko Sporočil, če NISTE prejeli izdelek v 30 dneh bomo preverili s post office in nato poslati ali povrne manjkajoč element.Mi ne bo odgovoren za dobavo ali zavarovalne stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nazaj k nam.Naš cilj je zagotoviti najvišjo Raven Storitev za Stranke, običajno tako, bomo poskušali naši moči, da reši vsak problem.

Bomo zelo cenim vaše POZITIVNE povratne informacije.

Prosim, NE pusti negativne povratne informacije, brez prosi za pomoč .

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<