ROSALIND 30 g Akrilni Prah Za Nail Podaljšanje Nohtov Carving Kristalno Polimer Builder Za Nohte Art

ROSALIND 30 g Akrilni Prah Za Nail Podaljšanje Nohtov Carving Kristalno Polimer Builder Za Nohte Art

w12636

Novo

Na zalogi

€4.64 €2.88
Količina

Oznake: acryl v prahu, velika akril monomer, Monomer Nohtov Tekoče, razsutem stanju v prahu, dh nohti, puder za obraz, lak, acryl laki v prahu, morya nail art, glycerin v prahu.

ROSALIND Akrilni Prah Kristalno Nail Art Nasveti Builder Prozorni Akrilni Laki v Prahu Manikura 30 g/90g Roza Bela Jasno

Postavka tehnični podatki: Znamka: ROSALIND Ime: Akrilni Prah Glasnost: 30 g/90g Barve: 3 Barve Cured: UV/LED-Svetilka Za: Podaljšanje Nohtov In Nohtov Carving Korak Za korakom: Nohtov Podaljšanje Korak: 1.Nanesite podlak, zdravilo za LED/UV žarnico. 2.Dal nohtov obliki na vaše nohte. 3.Čopič za akril v prahu z akrilno tekočino nohtov. 4.Uporablja se za nohte.Počakajte, da se posuši. 5.Vzlet nohtov obliki. 6.Trim obliko vaših nohtov. 7.Nadlakom, zdravilo za LED/UV žarnico. 8.Dokončaj.Lak Za Carving Design Korak: 1.Dip crystal akrilna v prahu z akrilno tekočino s čopičem. 2.Palica je za vaše nohte in oblikovanja.Počakajte, da se posuši. 3.Nadlakom, zdravilo za LED/UV žarnico. 4.Dokončaj.Obvestilo: Za 30 g Akril Prahu: 1.Neto prostornina je 30g.Ker zmogljivosti steklenice, je več kot 30 g, crystal akrilna v prahu ne bo popolnoma napolnjena s steklenico! 2.Hraniti v tesno zaprti.Hranite zunaj dosega otrok.

Za 90 g Akril Prahu: 1.Neto prostornina je 90g.Ker zmogljivosti steklenice, je več kot 90 g, crystal akrilna v prahu ne bo popolnoma napolnjena s steklenico! 2.Hraniti v tesno zaprti.Hranite zunaj dosega otrok.

Kateri načini plačila lahko uporabljam na www.apok.si?Na našo aplikacijo lahko uporabite naslednje načine plačila: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Bilance, QIWI, Boleto, bancontact, idealno, Przelewy24, SMS Plačilo v Rusiji(MTC, MegaFon, Beeline, TELE2) in www.apok.si Žep.Na naši spletni strani (PC) lahko uporabite naslednje načine plačila: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Nakazilo, Webmoney, Yandex.Denar, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, idealno, Giropay, Sofort Bančništvo, Carte Bancaire (Carte Modra), Przelewy24, SMS Plačilo v Rusiji (MTC, MegaFon, Beeline, TELE2), Plačilo v Gotovini (Euroset, Syvaony, ruski Post), in www.apok.si Žep

Dobavni rok: ePacket V ZDA: 7-15 dni China Post Air Mail/Singapur Post: Okoli 25 delovni Dan Poštnine čas za Rusijo bo 30-50days ali več zaradi strogih lokalni carinski pregled.Dostava čas za Brazilijo bo 50-100days ali več zaradi strogih lokalni carinski pregled.Če se odločite, DHL, Fedex, EMS, UPS dostava bo hitrejša, običajno 7-15 delovnih dni.Nalogi bodo obdelani v roku 48 ur.Boste obveščeni on-line, ko je dobavljeni in sledenje podatkov običajno bo posodobljeno v roku 72 ur.

Mi preverjanje kakovosti pred pošiljanje elementov.Pišite nam, če niste zadovoljni s točko, po njegovem prejemu.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 2 delovnih dni.Če se želite vrniti na parceli, prosimo, enostavno vrnite nam v 30 Dneh v prvotno stanje.Kupec mora plačati za vrnjeno tovora.Potem smo lahko izda celotno vračilo da ste po tem, ko vrne element, ki je prišel na naše skladišče

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.Če imate kakršno koli vprašanje , prosimo, obrnite na nas.Lep dan če imate kakršna koli druga vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate.Rosalind bo vedno vam nudijo najboljšo storitev in izdelkov.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<