Za PS5 Dual Controller Polnilnik Konzole Navpično Hlajenje Stojalo polnilno Postajo Hladilni Ventilator Igre Polnilec Za SONY Playstation 5

Za PS5 Dual Controller Polnilnik Konzole Navpično Hlajenje Stojalo polnilno Postajo Hladilni Ventilator Igre Polnilec Za SONY Playstation 5

w126115

Novo

Na zalogi

€30.07 €16.54
Količina

Oznake: ps4 konzolo playstation 4 1tb, pokrov ps5, plošča sony playstation 5, 5 playstation, PS5, dock ps5, consol ps4 pro, play station 5 sony, nadzor brezplačno ps4, sony playstation 5 igra.

Značilnosti: 1. Več Modelov: vertikalni nosilec je primeren za PS5, 2 ventilatorji, dual controller polnjenje baze, 2 polnilnik sveti in 3 vrata USB.

2. Učinkovito Hlajenje: 2 ventilatorji zagotavljajo močan kroženje zraka, omogočajo odvajanje toplote iz konzole in razširitev poslovanja življenja, brez skrbi, njihovo pregrevanje, potem ko je igranje iger za dolgo časa.

3. Dvojno Fazi Polnjenja: 2 visoke izhodne krmilnik polnilnikov lahko hitro polnjenje gor in zmanjša čas polnjenja. 2 indikator zasveti, prikazuje stanje polnjenja, ki je primerna za PS5 brezžični krmilnik.Opomba: Ko je konzola off/sleep način, stojnica bo prenehal delovati.

4. Prihranite Prostor: Primerna za PS5 ultra-tanek.Imejte za PS5 v pokončnem položaju obdržati konzolo in krmilnik na enem mestu, tako da bo vaša igralna površina je bolj organiziran, vendar pa zavzame manj prostora na namizju.

5. Druga Vrata USB: Ko igranje igre, 3 sprednja vrata USB lahko uporabljate za polnjenje mobilnih telefonih ali drugih elektronskih naprav.Prosimo, upoštevajte, da igra konzola in krmilnik, ki niso vključeni v paket.

Specifikacije:

Postavka Vrsta: 5-v-1 Vertikalni Nosilec

Uporablja modele: za PS5 gostitelja/digitalne različice/Ultra HD

Material: ABS

Barva: črna

Velikost: o 13.9*10.1*1.9 palčni

Teža: približno 1.2 funtov

2 visoke hitrosti ventilatorjev

2 krmilnika za polnjenje vrata

3 HUB pristanišč

Vhodna napetost: 4.75 V-V pasov 5,25

Seznam Vsebine:

Hlajenje Polnjenje Stojalo za PS5*1

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki