A8 Cestno Kolo Anti-theft Alarm Samodejno Zaklepanje Zavore, Kolesarska Luč Daljinski upravljalnik Izposoja Zadnje Luči MTB Brezžični Zvonec

A8 Cestno Kolo Anti-theft Alarm Samodejno Zaklepanje Zavore, Kolesarska Luč Daljinski upravljalnik Izposoja Zadnje Luči MTB Brezžični Zvonec

w125270

Novo

Na zalogi

€13.77 €8.26
Količina

Oznake: bicicle alarm kolo svetlobe, vintage lahka kolesa, kolesa spredaj prtljage, velik alarm kolo, a6 alarm, odmor svetlobe moto, kolesarska oprema splošno, bicycl lučka, kolo lumen, kolo mtb.

Funkcija:

*1. S svojo daljinski upravljalnik, brezžičnega signala, prenos in sprejem signala je stabilen in močan, in se lahko uporablja skozi stene.

*2. En gumb obrambo, natančno in stabilno daljinski upravljalnik od 0-50 metrov, visoka občutljivost, 105-108 decibel opozorila glasnost.

*3. 108 visoko decibelih, opozorilo mimoidočih, 40 lumnov, svetlejši luči, varnejše potovanje.

*4. Inteligentna lahka zaznavanje, avto svetlobe samodejno zaznava okoljske svetlobe, svetlobe je svetla in lahka je temno, in avto lučka sveti, ko je temno, ki lahko prihranite energijo za baterije.

*5. 800mAH lithium baterija, polnjenje prek kabla USB, micro vmesnik, primeren za različne polnjenje metode in življenjsko dobo baterije je zagotovljena.

*6. Ko kolesa, zavore in upočasni, je zadnje luči bodo pametno spremljati.Največjo svetlost zadnje luči bodo vedno na za 3 sekunde, da se prepreči vzvratno koncu trčenja in zagotoviti varno vožnjo.

Specifikacija:

Material: ABS+PC

Barva: črna (kot je prikazano na sliki)

Velikost: Lučka 50*43*42mm.Daljinski upravljalnik 58*38*15 mm

Teža: približno 66 g luč

Lučka kroglice: COB

Nepremočljiva rating: IP65

Opozorilo decibelov: 105-108db

Gostitelj baterija: 800mAh polnilna litijeva baterija

Daljinski upravljalnik baterija: 12V27A alkalna baterija

Električni melodije: klasični električni melodije zvonjenja, posnemati zvoke alarma, svež in visoke rasti melodije zvonjenja.

Opomba: Dotik opozorilo za prvi čas za 3 sekunde, in v 2-12 sekund, ko opozorilo, ga znova dotaknete, se bo alarm za 30 sekund;

Ne dajaj alarm v bližini ušesa, lahko poškoduje vaš sluh, s pritiskom na gumb ali alarm; otroci so strogo prepovedano, da igrajo!

Vsebina paketa: Rep svetlobe * 1 Daljinski upravljalnik * 1 Daljinski upravljalnik cket * 1 Pasu * 2 Manual * 1 USB kabel za polnjenje * 1 set za namestitev orodja * 1 Tesnilo * Opomba 1: 1. Vse fotografije so profesionalno barvno kodirani, vendar pa zaradi razlike v svetlobi in zaslon nastavitve naprave, morda obstajajo nekatera odstopanja med slike, ki ste jih videli in elemente sami.Prosimo za razumevanje, da je. 2. Podatke je ročno meri, lahko nekatera odstopanja, vendar to ne vpliva na uporabo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<