Pet Vodnjak Zamenjava Črpalke Sesalni Pet Vodnjak Črpalka z LED Razsvetljavo za Mačke, Pse Malih in Srednje velikih Pet Vode Dis

Pet Vodnjak Zamenjava Črpalke Sesalni Pet Vodnjak Črpalka z LED Razsvetljavo za Mačke, Pse Malih in Srednje velikih Pet Vode Dis

w125164

Novo

Na zalogi

€11.15 €6.80
Količina

Oznake: pet vodnjak živali, velika mačka vodnjak, mačka slap, iskanje mačka vodnjak, pet vodnjak 14, mačka vodnjak, led mačka vodnjak, kovinski mačka vodnjak, vodnjak za hišne živali, velikih pet vodnjak.

Pet Vodnjak Zamenjava Črpalke Sesalni Pet Vodnjak Črpalka z LED Razsvetljavo za Mačke, Pse Malih in Srednje velikih Pet Vode, Razpršilniki

Bullet Točk: 1、Visoko kakovostne Vodne Črpalke: Ta črpalka je namenjena majhnim in srednje velikih pet vode, razpršilniki, ki lahko reši vse težave, ki jih ni mogoče rešiti po filtraciji gobo.Prosimo, upoštevajte, da ukrep dnu korito vašega ljubljenčka, vodnjak črpalka: o 1.8x1.7 cm in 1,2 cm visoko.

2、USB Polnjenje: lahko uporabite kabel USB 1,8 metrov/70.87 v(o), da napolnite črpalko.Modra svetloba kaže, da črpalka deluje pravilno.In to zunanja oblika USB vtič, ki je primerna za različne aplikacije, ki se lahko uporablja v prenosnih polnilnikov, računalniki, power bank, itd.

3、Ultra-tih Črpalka: črpalke naredi hrupa, ki je manj kot 40 dB v času dela, tako da si komaj lahko slišite zvok vode, in to ne bo vaš jjeza občutek živčni ali vpliva na vaše in vaš jjeza počitek.

4、Odstranljive in Svetlih: črpalka se lahko odstrani brez orodja.Čiščenje črpalka vsaka dva tedna, da očistite umazanijo, dlakami, krzna in tako naprej, da podaljša življenjsko dobo črpalke in zagotavljanje kakovosti vode.

5、Enostaven za Namestitev: črpalka zunanja oblika 4 trmast sesalno pokal.In črpalko in podatkovni kabel, ki so vključeni v paket.(Prosimo, upoštevajte, da je napajalni adapter ni priložen)

Tehnični podatki(o):

Ime: Potopne Črpalke

Material: plastika

Model: AC 5 voltov z LED

Plug-in načina: USB vtičnico

Dolžina kabla: 1.8 metrov/70.87 v

Vtičnice premer: 10,5 mm

Hrupa: ≤40DB

Trenutne obremenitve: 280MA

Moč: 1.5 M

Največje glavo: 50 CM

Maksimalni pretok: 160L/H

Neprekinjeno delovno dobo>10000 ur

Vodoodpornost: IP68 za 100% potapljanje

Uporaba: primerna za hišne LED električni razpršilnik vode

Pakiranja: box

Seznam Vsebine:

1* Potopne Črpalke (brez napajalnika)

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<