UBARO EU/UK AC100-240V Zlati Kaljena Steklena Plošča na Dotik Stikalo za Vklop Led Osvetlitvijo Kazalnik Stenske Luči Stikala 1/2/3 Banda

UBARO EU/UK AC100-240V Zlati Kaljena Steklena Plošča na Dotik Stikalo za Vklop Led Osvetlitvijo Kazalnik Stenske Luči Stikala 1/2/3 Banda

w125071

Novo

Na zalogi

€7.60 €4.87
Količina

Oznake: harley quinn plakat, nintendi stikalo lite, lei led moč, ozadje za rojstni dan, nalepke uk, 8 banda, bar 6 banda, 3 band stikalo, črna zavesa stikalo, Stikalo.

Funkcija:

1、1/2/3 Banda touch stikalo 220v stenski Stikala za Luč,EU Standard pametni dom stikalo 2、Kaljenega kristalno steklo plošči design, ne izginja, izgleda elegantno in stilsko. 3、Super občutljivost-Le dotaknite se je, svetlobe, Nepremočljiva in Odpornost na Praske.Zaščito Pred Električnim Udarom. 4、 Priljubljenih Barv so na voljo: Črna, Bela, Zlata, 5、Z modro LED indikator, zelo razlikujejo, več humanization oblika,gumb, bo svetijo ponoči, zaradi česar je lažje najti. 6、Novih, uvoženih IC procesor za lepo občutljivost in stabilno delovanje 7、osnova je narejena iz visoko temperaturno odporne materialu PC, kar stikalo trajne in daljšo življenjsko dobo. 8、Eno live wire control, enostaven za namestitev, zamenjajte stare preklopite neposredno. 9、Touch control zagotavlja daljšo življenjsko dobo od tradicionalnih stikalo. 10、Varstvo nad-trenutne, anti-motnje,Certificiranje: CE, ROHS, FCC、EU. 11、Enostaven za čiščenje, plošče stekla, odporen na deformacije in bledenje. 12、 Eleganten videz, ki je Primeren močno z veliko modernih dekor stile.Uporabiti jo je mogoče za risanje soba, spalnica, hodnik, kuhinja, kopalnica, Pisarna in tako naprej.

Izdelek Uvod:

1、blagovna Znamka: UBARO 2、Gumb:1 banda、2gang、3gang se odločite za 3、Barva: Črna, Bela, Zlata 4、Velikost: 8.6*8.6*3.5 cm / 3.4*3.4*1.4" (L*W*H) 5、Tok: 10A 6、Watt:3-300W/banda 7、Delovna Napetost: 170V-240 V AC 8、Delovna Temperatura: -20 ℃~+70℃ 9、Relativna Vlažnost: 10% ~ 90% 10、Mehanske Življenja: 100000 Krat 11、Certificiranje: CE,CCC ,ROHS 12、Garancija: 1 leto 13、čas Dostave:

Package:

1*Touch Stikalo 2*Dolg Vijak 1*Varnost X kondenzator 1 * Uporabniški Priročnik 1*Paket polje

Opomba:

1、Morate rezati, izključite napajanje in med namestitvijo. 2、En firewire design.Ni potrebno odpreti steno ponovnega ožičenja,diret zamenjavi stare stikalo.

DOSTAVA:

1、Svojih vrat do Vrat Pošiljko.Lahko pošljete na več kot 100+ države 2、Naših izdelkov obljubo, da se ladja v roku 3 dni po prejemu vašega naročila 3、Če ste iz Rusije, Prosim, pustite vaše polno ime.Zelo pomembno je, 4、Smo se odločili uradni spletni logistiko, ki je varna in zanesljiva, in zagotavlja najhitrejši pravočasnost za vas, da prejmete vaše izdelke.

Pišite nam:

1、Prosimo, da nas kontaktirate preko www.apok.si po vrstnem redu, ali pustite sporočilo, da nas, običajno vam bomo odgovorili v roku 1-2 delovnih dni 2、Če želite postaviti velik, da bi za debelo, vas prosimo, da nas kontaktirate. -Če ste morali bi več predmetov(≥1000usd), všeč nam prvi.Mi lahko ponudimo nekaj dodatnega popusta. 3、Prosimo, preverite elemente, ko dostavljeno, če je poškodovana, vljudno prosim ga sprejeli in nam pišite takoj.Mi bo potrditev in vam rešitev.

Garancija :

1 let proizvodnji garancije; -Poškodovan težave je treba vložiti v roku 10 delovnih dni po tem, ko izdelek dal; -Dostava škodo, ki bi morala biti predložena v roku 7 delovnih dni po tem, ko izdelek je dobavljen.

Povratne informacije:

Vse povratne informacije od vas bo zelo cenjeno.Če ste zadovoljni z našimi storitvami ali izdelki, vas prosimo, da nas 5 zvezdic. -Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas in vam bomo ponudili pomoč, da boste prej.To je naša odgovornost za zagotavljanje kakovosti.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<