Za Garmin RORERUNNER 920XT GPS Watch Li-ionska Baterija z Spodnji Pokrov za Garmin 920XT

Za Garmin RORERUNNER 920XT GPS Watch Li-ionska Baterija z Spodnji Pokrov za Garmin 920XT

w124793

Novo

Na zalogi

€35.64 €32.08
Količina

Oznake: garmin 920 baterije, garmin v, garmin 930, garmin 920xt snop, garmin instict, garmin 920xt tutorial, garmin gps sesalni nastavek, garmin smart, garmin 920xt trak, garmin edge zamenjava zaslona.

Za Garmin RORERUNNER 920XT GPS Watch Li-ionska Baterija z Spodnji Pokrov za Garmin 920XT

Prosimo, Upoštevajte,:

Naše podjetje sprejeti debelo in drobno, če potrebo po nakupu večjem številu, vas prosimo, da nam sporočilo.

prosimo, kontaktirajte nas, da poskrbite, da smo parka kdaj kupil.

Opis Izdelka

Ob nakupu več kot en element, prosimo, da jih dodate v nakupovalni voziček, da bi dobili popust.(potrebujete obrnite na prodajalca)

Ko vzpostavite red (v različnih barvah),plz pustite sporočilo za nas ,saj nas informira, ki barvo, ki jo potrebujete.Hvala

Dobrodošli v S. Mita Mednarodne spletne trgovine

Ker to traja približno 25-45days ali več, ki jih na Kitajskem Pošti,& to tudi ne more najti podrobno dostave informacij na Spletu, prosimo, ne odprete spora, dokler se obrnite na nas.Če ste nujne,potem vljudno prosim izberite DHL ali drugih izrecnih!Hvala za vašo to razumel!

Garancijski Pogoji In Politiko Vračanja:

Ne bomo provid Garancija za to blago

1. O manjkajočih/okvarjene dele, vas prosimo, da nas o tem obvestite najkasneje 7 dni po prejemu blaga in bomo poskrbeli ponovnega pošiljanja predmeta.

2. Kupec nam email, za izmenjavo obvestilo pred vrnitvijo element, kupec nosi tovornega & provizij in element, ki mora tudi

3 .V njegovi škatli in paket je zelo dobro, ko se vračajo elemente.

4. Če Predloži spor, fotografija mora z enostavno pokvarjen nalepke, ki so naš logotip podjetja ( S. MITA )

Vsak deli bodo pregledani pred dobavo ,ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli težave, zaradi nestrokovnega delovanja.

Vračilo kupnine bo izvedeno takoj, ko bomo dobili delov, Ladijski promet pristojbina je nepovraten.Ponovno pošiljanje pristojbina se plača kupec.

Odpremo In Ravnanje:

*Blago, ki bodo poslane v roku 2-5 delovnih dni po potrjeno Plačilo.

1. Mi ladje blaga, ki jih na Kitajskem post letalom/HK Pošti .Čas dostave je pribl. 7 - 25 delovnih dni, da večina NAS / UK / AU destinacij.

2. Nismo odgovorni za prevoznik tranzitni čas.Te informacije, ki jih je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Upoštevajte, da dobavnih rokov se lahko razlikujejo, zlasti v obdobjih ali v podnebnih in vremenskih pogojev.

3. Kupec, so v celoti odgovorni za vse mednarodne davki & dajatve, pristojbine, ki lahko zaračuna ob dostavi.Prosimo, obrnite na lokalni pošti, da določi vašo ocenjena davki & dajatve, pristojbine.

Storitve Za Stranke:

*Smo prepričani, da vsi prodajajo merchandises so novi in predmetov.bomo preverite vse izdelke, preden smo poslali.

Povratne informacije :

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo samo strošek 1 minuto.Najlepša hvala!

Smo zelo prizadevamo, da bi vam s 5 ZVEZDICAMI Storitev za Stranke .Pustimo pozitivne povratne informacije takoj, ko bomo prejeli pozitivne povratne informacije od vas.Torej, če je problem z vašega naročila nam pišite, da bomo lahko to pravico!

Želimo, da se vam vnaprej zahvaljujem za pomoč nas izvršiti 5 star povratne informacije rating, če iz kakršnegakoli razloga želite, da bi nam nič manj kot odlična ocena prosimo, da nas kontaktirate, bomo po svojih najboljših močeh, da bi zadovoljili vaše potrebe.Trenutno smo

spremembe za izboljšanje naših storitev za stranke in bo uporabil vaše povratne informacije, da bi dobili še boljše.

Delamo na ponedeljka do sobote, vam bomo odgovorili v 24 ur, Videti špediter stik.Najlepša hvala.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<