OneTigris MOLLE Vizir Pokrovček, Torbica, Multi-žep Vizir Plošči Avtomobila sončnega Organizator CD Vrečko Auto Dodatki Za Potovanja Kompleti

OneTigris MOLLE Vizir Pokrovček, Torbica, Multi-žep Vizir Plošči Avtomobila sončnega Organizator CD Vrečko Auto Dodatki Za Potovanja Kompleti

w124681

Novo

Na zalogi

€17.67 €10.60
Količina

Oznake: tritij tehtnica, vrv nastavite preživetje, obešena torba organizator potovanja, moll sistem, paracord multi orodje torbica, evropski cd vrečko, luč stojalo, večfunkcijsko orodje, torbica onetigris, skp vizir.

Zakaj Izbrati OneTigris MOLLE Vizir Pokrovček, Torbica?Ali vam je še vedno tuck stvari, za vizir?Tukaj je alternativa, a zanke kredastem MOLLE vizir pokrijemo s velcroed prostor za vas, da stvari tam, kjer morajo biti, in nekaj več!OneTigris MOLLE Vizir Pokrovček, Torbica 1000D Najlon gradnjo za dodatno trpežnost in vodo in umazanijo/odpornost proti obrabi Premium zanke površino tkanine za moralo obliži, orodja in MOLLE združljiv prestavi Priročen žep z velcroed zaprtje za zavarovanje vaše vozniško dovoljenje, zemljevidi, sončna očala, itd. 3 kavljem in zanke trakovi za pritrditev na vaš ščitnik proti soncu brez tveganja, da prihaja razveljaviti, Preprosta, učinkovita, večnamensko in priročno tehnični podatki Material: 1000D Najlon, Premium Zanke Kredastem Najlon Tkanine, Dimenzije: 12"*5.5"*0.3"/30.3 cm*13,4 cm*1 cm Teža: 3.6 oz/104 g Barva: Črna Paket Vključuje OneTigris MOLLE Vizir Pokrovček, Torbica *1 (NE vključuje popravkov in druge stvari, ki v slikah) link Multi-žep Avto Ščitnik proti Soncu:

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.IZJEM NI.Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.apok.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, Če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.apok.si.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki