Keygen tehničnih odborih CD-P PRO V.R3/2016.R1 za AVTO & TOVORNJAK BLUETOOTH Opcija Enako kot NOV VCI tehničnih odborih CD-P MULTIDIAG MVDIAG CD-P 3IN1

Keygen tehničnih odborih CD-P PRO V.R3/2016.R1 za AVTO & TOVORNJAK BLUETOOTH Opcija Enako kot NOV VCI tehničnih odborih CD-P MULTIDIAG MVDIAG CD-P 3IN1

w1245

Novo

Na zalogi

€28.76 €25.60
Količina

Oznake: zoomshot pro oko, obd skener za 24v, multidiag pro, multidiag pro scanner, im608 pro, forscan, vident, iss, delfhi, dolgo.

Jezik Je Podprt:

Angleščina, Cesky, Dansk, Nemški, Espanol, Francais, grški, Hollands, madžarski, Italijanski, Norsk, poljski, Romuniji, ruski, Srpski, Suomen kieli, Svenska, turški.

Tehničnih odborih CD P Pro Opis

1.Tehničnih odborih CD P Pro je hitro in zanesljivo diagnostično orodje, ki služi kot povezava med vozilom in računalnik.Deluje na oba stara in nova vozila.

2.Z AVTOMOBILI, ste sposobni opravljati blagovne znamke specifične diagnostike za avtomobile in lahka dostavna vozila iz leta 1988 dalje.Skupaj 47 različnih blagovnih znamk.S TOVORNJAKI programski paket, ste sposobni opravljati blagovne znamke specifične diagnostike za lahka in težka gospodarska vozila, avtobusi, prikolice od leta 1995 dalje.

3.Skupno 37 različnih blagovnih znamk.Diagnostični program GENERIČNE je namenjen zakonodaje, ki temelji diagnostike, ki so posebej izbrani za emisije, povezane kode napak.GENERIČNO je vključena v AVTOMOBILE in TOVORNJAKE paketov.

4.Multiplexer funkcijo, 2xHS LAHKO (ISO 11898-2), SW LAHKO (SAE J2411), K/L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL in (SPI, analogni, 5volt out).

Tehničnih odborih CD P Pro Lastnosti & Prednosti

Siva vmesnik (novo cdp kakovosti)

LED NA OBDII

Kabel USB DVD ( 201501software )

Brezplačno actived za kateri koli

FLIGHT RECORDER

Z letom diktafon, funkcija vam omogoča, da posnamete parametrov v realnem času, medtem ko ste vožnjo vozila.Med snemanjem lahko s pritiskom na gumb, označite določene napake, tako da lahko razišče zaznana napaka na kasnejši čas.Tehničnih odborih CDP je opremljen z vgrajenim pomnilnika tako odstranijo potrebo, da bi računalnik.Pomnilnik voziček niso vključeni v paket .

MULTI BARVA INDIKATOR

Z multi barvni indikator na CDP, imate popoln nadzor diagnostični postopek.Različne barve in zvok sporoča stanje in postavitev kazalnika vam omogoča, da vidijo od daleč.Na primer, če je kazalnik niha med modro in zeleno CDP je v komunikaciji z krmilna enota vozila.

PREVERITE NAPETOST

Ko CD-P je priključena na vozilo, bo enota preverite napetost akumulatorja vozila in se samodejno prilagaja vozila ravni napetosti 12 ali 24 voltov.Če je napetost postane previsoka ali prenizka, CDP vas opozorijo z obema zvoka in svetlobe in boste tudi opozorjeni z ikona za baterijo v naše diagnostično programsko opremo.

ŠTEVILKE ŠASIJE VIN

V naših AVTOMOBILIH programske opreme, smo pametno funkcijo, ki omogoča, da je prebral številke šasije iz vozila, da bi radi, da diagnosticirati.To zagotavlja, da je pravi model in leto je izbrana možnost samodejno.Poleg tega oznaka motorja za vozila, ki so pogosto na voljo na trgu, je tudi izbran samodejno.

ISS

Inteligentni Sistem Skeniranja (ISS) scans skozi vse sisteme v vozilu in prikazuje kode napak, ki so shranjene v vsakem sistemu.To prihrani čas in dobili boste hiter pregled dejanskega stanja celotnega vozila.Ko ISS je popolna, lahko izberete poseben nadzorni sistem za analizo rezultatov v nadaljevanju.

ISI

Inteligentni Sistem za Identifikacijo (ISI), ki določa in samodejno izbere vrsto krmilnikom, ki je nameščen v vozilu.To zagotavlja, da so diagnostični sejo je opravljen pravilno s pravilno parametrov, kot je potrebno.

POROČILO FUNKCIJA

Pod to funkcijo kartico, boste lahko videli, prilagoditvami in prilagoditve, ki so mogoče za določeno vozilo brez vozila, ki je blizu vas.Skupaj s pomočjo besedil, kot vodilo, lahko načrt in biti učinkoviti pri svojem delu; tudi v kompleksnih situacijah.

OBD-FUNKCIJE

CD-P je opremljena z edinstveno multiplexer tehnologija, ki omogoča, da se uporablja za vse vrste vozil, ne glede na napetostni ravni in komunikacijske standarde.Za tista vozila, ki ne uporabljajo standardni 16-pinski priključek, ponujamo celoten nabor potrjenih in prilagojene napajalnik, kable in kompletov.

UNIVERZALNI

Za večino OBD funkcije, kot so prilagoditve in programmings, so podrobna navodila in pomoč, da vam pomagajo v vaše diagnozo delo.Našli boste korak za korakom informacije o pogoji, pripravo in izvajanje različnih funkcij, zaradi česar tudi najbolj kompleksna funkcija preprost za opravljanje

FUNKCIJO ZA POMOČ

Za večino OBD funkcije, kot so prilagoditve in programmings, so podrobna navodila in pomoč, da vam pomagajo v vaše diagnozo delo.Našli boste korak za korakom informacije o pogoji, pripravo in izvajanje različnih funkcij, zaradi česar tudi najbolj kompleksna funkcija preprosta za izvajanje.

Package seznam:

1pc x tcscdp glavna enota

1pc x USB kabel

1pc x OBD2 kabel

1pc x CD s programsko opremo

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki