LMDZ Pletilne Statve Kavelj z Iglo Loom Pick Jekla Velike Oči Šivalne Igle, Pletilne Šiv Označevalcev, za Knifty Knitter

LMDZ Pletilne Statve Kavelj z Iglo Loom Pick Jekla Velike Oči Šivalne Igle, Pletilne Šiv Označevalcev, za Knifty Knitter

w12431

Novo

Na zalogi

€5.61 €3.64
Količina

Oznake: kljuko izbrati niz, plesti spool, plesti loom, loom miyuki, knitpro, plovila loom, big pletilne igle, statve za tkanje lesene, nyler pletilne igle, afganistanski loom.

Funkcija:

1.Pletilne statve kljuke so iz plastike ročico in kljuko jekla,plastike igle. 2.Kvačkanje kavelj in iglo za knifty knitter in pletilne statve kljuko. 3.Izdelani za uporabo v statve pletilni, da poberem preje in ga potegnite preko peg.

Specifikacija:

Color/Velikost:Kot je prikazano na sliki Prednost:Različnih velikosti,orodja skupaj in stroškovno učinkovite

Package Vsebina:

4 sklope pletenje kljuke, 9 kos velike oči šivalne igle, 20 kos pletenje šiv označevalcev, 20 kos šiv držalo.

Opomba:

1.Prosimo, počakajte malo velikosti napak zaradi ročnega merjenja. 2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.Hvala! 3.Varnost Opozorilo: Ker je proizvod je tako oster, da ga ni mogoče uporabljati kot igrače.Prosimo, hranite ga izven dosega otrok in otroci.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki