Prenosni Nosilec za MacBook Pro Prenosni Zložljive Aluminijaste Zlitine Laptop Stand Nosilec Prenosni Nosilec za Prenosni RAČUNALNIK

Prenosni Nosilec za MacBook Pro Prenosni Zložljive Aluminijaste Zlitine Laptop Stand Nosilec Prenosni Nosilec za Prenosni RAČUNALNIK

w12427

Novo

Na zalogi

€17.18 €11.17
Količina

Oznake: tablični računalnik acer stojalo, lap top stojalo, pc prenosni stand, stojalo za prenosnik, pc podpora, pin tablet, lazypod, osnove pc, PC Stojalo, jutranje tabela pladenj.

Izdelek parametre:

Izdelek razpletla velikost: 241.2 * 170.6 * 65.5-142.5 mm

Proizvod velikost: 235.6 * 44.60 * 35mm

Pakiranje velikost: 260 * 5 * 40 mm

Značilnosti izdelka:

Nastavljiva višina: 6 koti se lahko prilagaja, in kot lahko prilagodi z svetlobo dotik na palčko, da se znebite bolečine hrbtenice nelagodje.

Visoka kakovost: uporaba visoke trdnosti aluminij zlitine material, enostaven, eleganten in lep, in trajne.

Kota oblikovanje: kot oblika preprečuje knjigo ali prenosni računalnik od zdrsa, ko je v uporabi.In uporaba 3D ukrivljene površine design, da se prepreči praske na rokah, ko uporabljate.

Votlo odvajanje toplote: votli design povečuje kroženje zraka, pospeši odvajanje toplote računalnika, in preprečuje poškodbe notranjih delov zaradi toplote zvezek.

Močno stabilnost: trikotni podporo, močnejši nosilna zmogljivost, težišče je stabilen in ne pada, dno je bolj trdno pritrjen na namizju.

Močno združljivost: lahko postavi na tablični računalnik, prenosni računalnik, knjige svetlobe.Primerna za 11-17 palčni prenosni računalniki.

Prenosen in enostaven za prevoz: zložljivi design, enostaven prostora za shranjevanje, ali je potovanje ali v pisarni, ga lahko nosite s seboj, ne da bi pri gor vrečko prostor.

Pakiranje seznam

Paket je vključeno:

1 x Prenosni računalnik Stojalo

1 x Vrečko za Shranjevanje

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<